Kui tihti ütlete, et...

Mehe ja naise vahelisi suhteid käsitlevad teemad

Moderaator: moderaatorid

Re: Kui tihti ütlete, et...

PostitusPostitas mapa » 16.01.10, 12:36

Viimasel ajal öeldakse mulle kaks korda tihedamini (äkki 10 x päevas? ), sest kui mulle öeldakse siis peab ju kõhule ka ütlema, muidu beebi saab kadedaks
Pilt
Kasutaja avatar
mapa

PostitusPostitas EKP » 16.01.10, 14:39

Meil sellist kommet väga pole. Mina ise vist olen öelnud mõned korrad, et ma armstan teda. "Kallis oled" on küll tihedamini aga seda sellistel lembehetkedel, õhtuti kaisutades või vahest niisama kallistades. Muidu ikka näitame seda välja. Me sellised, et kui kusagil istume siis ikka käest kinni või kaisus, kallistame hästi tihti ja musitame teineteist. Sellist kallis oled juttu on tihedamini telefonis või msnis kui teineteisest kaugel oleme ja füüsiliselt tundeid näidata ei saa.

Edit: Ahjaa, mehel on selline komme, et kui tal mingi lembehetk peale tuleb (nii korra päevas vähemalt), siis võtab käest kinni, viib mu voodi juurde paneb pikali ja siis lihtsalt kaisutab mind tükk aega seal vaikselt.
EKP

PostitusPostitas mandita » 16.01.10, 16:51

kui mees tööle läheb ja uksel musi annab, ütleb alati, et armastab mind... ja lisab, et kui midagi on, helistaks kohe. ta käib mul öösiti ka tööl, niet seda viimast on sama tore kuulda, kui et mind armastab :) tavaliselt ütlebki tema esimesena. ja mitu korda päevas. olen nõus, et tegu üksi tõendab armastuse jõudu, kuid mulle meeldib, et mees oskab tundeid sõnadesse ka panna. mina olen nii harjunud.
Pilt
Kasutaja avatar
mandita

PostitusPostitas imbike » 27.01.10, 20:32

Absoluutselt iga päev...vahel isegi mitu korda päevas. Mõnikord on nii, et päeval on palju tegemist ja siis õhtul avastame et polegi teineteisele midagi ilusat öelnud ja siis kallistame ja räägime kuidas me teineteist armastame :D
PiltPilt
Suur õde Maiken 19.08.2002
Koos alates 07.02.1999
Abielu 10.05.2002
Kasutaja avatar
imbike

PostitusPostitas sipsu1 » 06.04.10, 14:09

Igapäev, mitukorda päevas :)
Pilt
Kasutaja avatar
sipsu1

PostitusPostitas -Mimmu-- » 08.04.10, 19:54

Meie ütleme seda teineteisele ikka väga väga tihti, tahame lihtsalt, et teine seda teaks, helistama ka mitmeid korda päevas lihtsalt selle jaoks, et öelda, et armastan SIND! Ja need pole lihtsalt sõnad seda on näha ka käitumises ja tegudes... Näiteks kui ma vahepeal Iirimaal pikalt praktikal olin siis õhtuti ütlesime seda kõigepeal skypes ja siis enne magama jäämist ka telefonis ja lisaks veel armas head ööd ja armastan Sind sõnum ja asi ei läinud liiga imalaks.... Ja vahest kontoris istudes oli nii armas, kui postkasti mõni kiri potsatas, täis hoolivust, armastust ja igatsust.....
Armastus ei küsi vanust ega pikkust, ei tervist ega rikkust.
Pilt
Kasutaja avatar
-Mimmu--

PostitusPostitas marca » 26.07.10, 9:22

Mitte kordagi pole mees seda öelnud...Ei põhjendagi, miks, lihtsalt ütleb, et teod on rohkem väärt kui sõnad. Mina olen teistsugune inimene ja mitmeid kordi talle põhjendanud, miks mulle (ja enamikule inimestest) oleks neid kolme sõna kuulda vaja aga ei midagi. Eriti valus oli kui sain teada, et kirja teel on ta neid sõnu ühele inimesele ikka kõvasti öelnud (inimesele, keda ta kohanudki pole) aga ta põhjendas seda sellega, et näost näkku suhtlus ja netisuhtlus on kaks erinevat asja.
marca

PostitusPostitas sirku86 » 26.07.10, 9:29

Meil need sõnad ka väga tihti üle huulte ei tule. Aga seda saab ju väljendada ka oma oleku ja tegudega. Kui sõnu pidevalt korrutada, kaotavad need mõtte - meil ühine arvamus sellel alal :)
Ma tunnen iga päev, et mind armastatakse ja oma mehesse armun mõnikord mitu korda päevas uuesti ja uuesti :)
Iga päev on erinev ja täis üllatusi:)
Kasutaja avatar
sirku86

PostitusPostitas Tupsunupsu22 » 31.07.10, 0:23

Meil ka need kolm imelise tähendusega sõna iga päevaselt päevakorras. Lausa mitukorda päevas :) .Hommikul kui issi tööle saadame ,siis musid ja sõnad "armastame sind" ,päeval telefoni teel suheldeski saab neid sõnu öeldud ja ikka ja jälle meeldetuletatud ning teineteise kaisus uinudes on pea iga õhtu lausutud sõnad "ma olen teiega nii õnnelik või ma armastan teid" - just "teid" kuna me oleme nüüd ju kolmekesi.(juba kõhubeebit kandes oli armastuse avaldamine meie peres mitmuses) :)
PiltPilt
PiltPilt
Kasutaja avatar
Tupsunupsu22

Eelmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Mees ja naine

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist