Ehk keegi oskab veel nõu anda mis võiks aidata, sest keset jaanipäeva on natuke veider villaseid sokke ka kanda
Külmetavad jaladSelline üsna nukker olukord, et jalad koguaeg külmetavad, eriti õhtuti. Kuigi kodus käin sussidega ja puha. Ent voodisse minnes on jalad ikka maru külmad(ja siis torkan need kallima külje alla sooja
Ehk keegi oskab veel nõu anda mis võiks aidata, sest keset jaanipäeva on natuke veider villaseid sokke ka kanda
Re: Külmetavad jalad
Aeg-ajalt käed mul ka, kuid siiski väga harva.. Aga need varbakesed...
Re: Külmetavad jalad
Ma jah kahjuks ei oska öelda, mis see on. Aga mulle on öeldud, et veri ei käi korralikult ringi.
Re: Külmetavad jaladKorralik füüsiline koormus taha, punane liha, palju rauda sisaldavaid tooteid ja enam ei ole jalad ega käed külmad. Vererõhk on normaalsemaks läinud jne. Tervislik toitumine on üks kõige olulisemaid ja teiseks siis see füüsiline osa.
Re: Külmetavad jaladKülm-kuum jalavannid panevad vere käima, kuid seda ajutiselt. Endal sama häda, lahendust pole leidnud
Re: Külmetavad jaladMinul olid ka tihti kylmad jalad. Probleem kadus, kui hakkasin rohkem trenni tegema.
Re: Külmetavad jaladHumm:d Ju siis peab hakkama rohkem trennitama;) Kuid olen ka kuulnud et selle viga et veri ei käi ringi.
Re: Külmetavad jaladjah nii ongi. Fyysiline koormus loobki vere k2ima
10 postitust
• 1. leht 1-st
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist