Mul hetkel ilmast täitsa kama 2..eks see kuumus on jahh suht ära tüüdanud ja nüüd oleks hea ka natukene vaheldust saada

Moderaator: moderaatorid
Re: Märts 2010 beebid vol 2ohh olkes ma veel paremas vormis kui enne sünnitust, oleksin ikka väääga õnnelik..ja tegelikult ma natukene kahetsen kah et ei suutnud kauem Romarit tissitada sest see pidi kah ikka korralikult kaalu alandama, niiet mai imesta et zziku on 12 kilo veel vähem kui varem
Mul hetkel ilmast täitsa kama 2..eks see kuumus on jahh suht ära tüüdanud ja nüüd oleks hea ka natukene vaheldust saada ![]()
Re: Märts 2010 beebid vol 2Ohh, totaalne nostalgia oli teie sünnituslugusid lugeda!! Minul läks küll vist sünnitus võrreldes teiega tegelikult suht kiirelt ja kergelt. Alates haiglasse saabumisest kuni poja sünnini kulus ju kõigest 3 tundi. Samas pressimine oli ikka päris jube, kuna arstid ratsutasid mul ju kõhu peal ja pidin selili sünnitama.
AGA - täna sõitsin Pelgulinna sünnitusmajast mööda ning sellist tunnet, et tahaks niipea veel sünnitada, küll ei tekkinud. Mul on praegu üks lisakilo vist võrreldes raseduseelse ajaga. Selle pärast küll ei muretse. Kõht on ka kergelt pehmeke, aga ma ei viitsi ju selle vormimiseks ka midagi ette võtta, niiet ise tean. Aa, ja huvitav on see, et minumeelest oli mul 2 kuud pärast sünnitust kõht isegi veidi väiksem, kui praegu. zziku, ma ei teagi, mille poolest see kirsikujuline lutt nii eriline on, et seda lapsed eelistavad. Me proovisime ju kolme erinevat lutti, neist ükski ei sobinud, see kirsikujuline sobib aga täiesti. Ma ei pea last enam isegi vankris magama loksutama, lutt suhu ja magab! Õhtul on ka nüüd nii, et kuna ta sööb nii kiiresti oma kõhu täis, siis enam rinna otsas ei uinu. Siis panengi ta oma voodisse, lutt suhu, ütlen "head ööd", lahkun toast, ja laps magab! Üldse võiks öelda, et Uku on ikka väga hea magaja. Öönedega pole meil kunagi probleeme olnud. Mul pole ühtegi magamata ööd olnud siiani, sest ta ärkab ainult söömiseks, ja magab kohe edasi. On küll olnud selliseid öid, kus ta ärkan näiteks 5 korda söömiseks, kuid ka see pole midagi hullu. Viimasel ajal on ainult 1 söögikord öösiti. Uku on kahel viimasel päeval ka ühe neljatunnise päevaune teinud.
Re: Märts 2010 beebid vol 2Küll te olete täna alles jutukad olnud
Käisime täna loomaaias. Väga mõnna oli, Klen ei maganudki kõike maha, vaid uudistas isegi. Ilgelt meeldis issi süles ringi käia.
Re: Märts 2010 beebid vol 2Kuulge kuidas te seda kartulit annate harjutamise mõttes ? keedate ära ja tambite puruks ja mis veel ?
Re: Märts 2010 beebid vol 2Hei hopsti üle pika aja
JÕudsin kh järgi lugeda..küll te ikka olete kiired:D Ma üle pika aja jõudsin lugema, kuna praktikal on ikka väga raske, siis iga päev ei jõua lihtsalt netti. Siis vahepeal oli mul läpakas katki ja kujutage ette: kõik poja sündimise pildid ja minu raseduse-aegsed pildid on KADUNUD... loll olin, et plaadi peale ei tõmmanud pilte aga vähemalt said mingid pildid kohe peale sünnitust ära ilmutatud... Te rääkisite siin kaalust. Mul just vanaema ütles, et ma olen ikka veel nii paks. Ma ikka solvusin päris kõvasti selle peale. Nüüd praktikaga olen maha võtnud 7 kilo.( minu arust 5nädalaga 7 kilo pole üldse paha) aga ausalt öeldes pole mul sooja ega külma mida teised arvavad, peaasi, et mees minuga rahul on. ja enda enesetunne on ka märgatavalt parem. Aga meie 4.5 kuu mõõdud on 65 cm( 4.5 cm juures) ja 6.3 kg (800 g juures) saadan privaga kah. Ja mosaiik on üliäge
Re: Märts 2010 beebid vol 2Ma andsin poisile kõrvitsapüreed ja see ei kõlvanud küll kuskile tema arust. Sülitas kõik kõik välja. Nii esimese, teise kui ka viienda suutäie. siis andsin alla. Ja ausalt öeldes olen ma suht laisk selle lisatoidu andmisega
Mõtlen koguaeg, et kui kolimine möödas, siis hakkan sellega tõsisemalt tegelema, sest poiss sööks kõike mida saaks (v.a kõrvitsapüree
Re: Märts 2010 beebid vol 2
Käsi püsti, kes kade POLE
Kas mitte see püree ei tule vee või piimaga vedelamaks teha?
Kas käisite Pipit kaemas?
Re: Märts 2010 beebid vol 2Nii,tulin mina just Tätte kontserdilt Pärnust ja pean kohe kirjutama,sest emotsioonid laes
Keedan,püreestan,lisan RPA-d,et kuiv ei oleks.Mul lapsele meeldis,kuigi esimese lisasöögina sai hoopis aprikoosipüreed ![]()
Re: Märts 2010 beebid vol 2Meil siis lõpuks suvitamine läbi ja oleme kodus ja üritame tavaellu jälle sisse saada
Vaatan, et paljud juba alustavad tahke toidu andmist. Isegi mõtlesin varsti andma hakata, äkki juba järgmisest nädalast. Minul kehakaaluga probleeme pole, kuna olen samas kaalus kui enne rasedust, kuskil trennis ei käi ega ülemõistuse palju ei kõnni. Kuigi viimasel ajal olen palju õgima hakanud Meil siis keeremine vägagi selge ja ega enam öösiti rahus magada ka ei saa. Öö jooksul mitu korda keerab Carmen ennast kõhuli, siis ärkab ülesse ja pistab kisama Meil eile oli natukese probleem oma voodis magamisega, kuna kui suvitamas olime, siis Carmen magas 4 ööd minu kõrval ja ilmselt harjus juba sellega ära. Eile õhtul kui üritasin ta oma voodisse magama saada, siis järgnes sellele ikka meeletu kisa Kõikidel nii vahvad sünnituslood
Re: Märts 2010 beebid vol 2Rasedustesti tegin 03.07.09 ja esijalgne sünnitustähtaeg oli 07.03.10.
Kõigepealt mainin ära, et Kristi ja Erki juurde minekuga oli alati mingi „jama” 27.veebruari õhtul olime Kirdes Erko ema juures, tegime sauna ja ajasime juttu. Kristi ja Erki olid ka seal ning kutsusid meid enda juurde Kristina võistlust vaatama. Mina veel naljatasin, et teie juurde tulekuga ju alati mingi konks, et küll ma siis lähen täna öösel sünnitama Peale sauna siis suundusime külla ja jäime võistlust vaatama ning seatsin ennast mõnusalt kotttooli. Kell 22.30 tundsin kõhus imelkku tunnet ja käisin vetsus, algul sellele tähelepanu ei pööranud, aga kui kell sai juba 00.00, siis hakkasin mõtlema, et äkki on minek. Valu nagu ei olnud, lihtsalt õrnalt andis tunda. Teistele ma muidugi midagi ei maininud, vaid ütlesin Erkole, et olen väsinud ja lähme koju magama. Kui autosse sain, siis ütlesin, mida tundsin. Mina ise sõitsin koju, kuna Erko oli napsutanud. Poole tee peal Külitsele oli valu ikka nii tugev, et pidin auto kinni pidama ja rahulikkult hingama. Ja nii tegime nii mõnegi peatuse enne kojujõudmist. Kodus siis hakkasime valude vahesid ülesse märkima, 9-7-5-3-4-5-3 minutit olid siis lõpuks vahed. Käisin dussi all, et äkki kaovad ära ja on libakad, aga ei kadunud ja vahed vähenesid. Küll ma siis olin käpili ja vahepeal mõnulesin vee sees ja niimoodi tund aega. Kuskil poole kahe paiku ütlesin, et vist ikka haiglasse minek. Kuna Erko oli napsune, ajasime tal isa ülesse, tuli oma bussiga ja sõidutas meid haiglasse, mina olin taga istemel käpuli ja üritasin endaga hakkama saada. Haiglasse jõudsime kusil 2 paiku öösel, siis arst pani KTG aparaadi alla mind ja kuulas lapse südametegevust. Oi see aparaat oli nii ebamugav, eriti kui tuli valuhoog, siis ma seal pikali urisesin ja pigistasin Erko kättLõpuks siis arst veel vaatas emaka avatust ja mu oli TÄISAVATUS(see muidugi selgus alles hiljem)Ja suundusime sünnitustuppa, kus siis kohe läksin dussi alla, kuna seal oli kõige mõnusam. Meil oli veel kaasas oma muusika, aga kahjuks makk seal meie plaate ei mänginud. Kuna toas oli ka suur vann, siis lasti sinna vesi, et saaksin mõnuleda seal. Nii dussi all siis tulid veed ka ära, käis selline plõks ja vesi tuli ära. Peale seda siis sain suurde vanni minna, aga see ei mõjunud eriti hästi, kuna muutis mind hästi uimaseks ja vesi oli ka liiga soe.Seal vannis palusin valuvaigistit ka, aga ämmakas ütles, et neiukene nüüd on juba väga hilja midagi tarvitada. Ämmaemand kamandas mind sealt välja, kuna ma siis äkki ei jõua pressida seal ja laps ei saa korralikult edasi liikuda. Edasi suundusin siis lauale ja ise olin nii uimane. Ämmaemand andis mulle tabletti, mis aitaks kaasa emakatööle. Seal laual olles, siis hakkasin tundma, et nüüd tahaks pressida ja ütlesin ämmakale ka seda ja küsisin, et mis ma siiis edasi tegema pean. Ämmakas ütles, et tehke nii nagu tunnete, ma siis vihastasin selle jutu peale, kuna pole ju ennem sünnitanud, kust siis teadma pean, et mida teha. Esimene press tuli ja siis pressisin täiest jõust, oioi need pressid olid väga ebamugavad, selline tunne, et keegi surub täiega tagumikkuKahe pressi vahel oli mõnus puhkehetk kui sain hinge tõmmata ja hingamist taastada. Järgmisse pressi hingasin lihtsalt üle, kolmanda pressisin, neljanda hingasin üle ja viienda pressiga tuligi Carmen Kuna me ei teadnud kumb sünnib, siis oli nii tore teada, et sündis pisikene tüdruk, mõõtudega 3268g ja 49cm. Hindeks saime 8-9. Ja siis pandi Carmen mulle rinnale see oli nii mõnus tunne, pisikene olevus lihtsalt lebas mu peal ja tunnetas oma nahaga minu oma. Erko lõikas nabanööri läbi ja peale seda tehti pisikesele vajalikud protseduurid. Erko filmis neid oma telefoniga, kui Carmen kaalu peal kisendas Erkost oli sünnitusel palju abi, ma hoidsin kogu aeg tema kätt ja ta julgustas mind, et küll me saame hakkama ja hingasime koos. Vahepeal oli küll juba tunne, et enam ei jõua ja ütlesin Erkole, et hakkame nüüd koju minema, et aitab küll Ma olen õnnelik, et sünnitasin iseseisvalt ja ilma igasuguste abivahenditeta.
Re: Märts 2010 beebid vol 2Mõmmik, nii lahe lugu
Meie korteriotsingud on jõudnud niikaugele, et praegu juba põhimõtteliselt selge, kuhu kolime, aga nüüd tuli veel pakkumine. See lõi kõik segamini. Vaatab, ehk see parem
Me tahame 7ndal Kuressaarde minna Tättele. Täiega ootan KÕik hullult kiidavad.
Re: Märts 2010 beebid vol 2Mhhhh, me pidime ka ju Tätte kontserdile minema Pirita kloostri varemetesse. Ja no läksimegi. Kohapeal selgus aga, et kontsert oli totaalselt üle müüdud!! Lausa niimoodi, et suur mass inimesi seisid kloostri müüride taga ega näinud mitte midagi. Piletikontrolli juures oli meeletu skandaal. Miski 30 inimest vaidlesid seal ja nõudsid oma raha tagasi (hiljem lugesin ajakirjandusest, et raha tagasinõudjate järjekord oli ikka jube pikaks veninud). Kuna me olime lapsega ning me ei pidanud kontserdi müüride tagant kuulamist/vaatamist 360 krooni vääriliseks, siis nõudsime ka oma raha tagasi, ja saimegi. Samas hästi oleks võinud ju seda kontserti siis kõrvalt parklast kuulata. Täiesti hämmastav ikka, ahnusel pole mitte mingeid piire. Ei tea, kas rahanälg on siis tõesti nii suur..
Kõige parem oli see, et üks naine küsis seal kohaleilmunud korraldaja käest, et kuidas te saite niipalju pileteid müüa.. et see on ju teada, kui palju inimesi kloostri varemetesse mahub?? Korraldaja vastas selle peale, et ju on sellele kontserdile liiga paksud kohale roninud!! ![]()
Näh. me pidime ka eile minema...ja täna siis oli plaan Lääne-Virumaale minna... aga tgime plaanid ümber ja käisime eile Virumaal ja täna loomaaeda. Kurja, vb oleks isegi kohtunud Me lähme 6. Kärdlasse Tättele. Sellepärast sõidamegi ainult Hiiumaal tagasi 5. sõna otseses mõttes. näos, pluusil, kaela all, tisside vahel Porilane, millal teil plaanis muidu ära kolida? Tallinnakad võiks ju enne seda ikka kokku ka saada, kui siit minema põrutate!!
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Margarita ja 1 külaline