Kaksikuid?!

Mitmikute vanemate mured ja rõõmud

Moderaator: moderaatorid

Re: Kaksikuid?!

PostitusPostitas bjuuti » 05.09.09, 13:26

Mina sellesse minul-suguvõsas-on tõenäosusse üldse ei usu. See on nagu see lapse soo ennustamine kõhu kuju ja/või suuruse pealt. Leian, et kui kellelegi 2-3 paari kaksikuid peres/suguvõsas ja siis tuleb ka endal, on puhtalt kokkusattumus. Tuleb ju kaksikuid ka sinna, kus lähedal ega ka kaugemal ühtki paari kaksikuid ei ole.
Kasutaja avatar
bjuuti
perefoorumlane

PostitusPostitas Fran » 05.09.09, 14:11

bjuuti kirjutas:Mina sellesse minul-suguvõsas-on tõenäosusse üldse ei usu. See on nagu see lapse soo ennustamine kõhu kuju ja/või suuruse pealt. Leian, et kui kellelegi 2-3 paari kaksikuid peres/suguvõsas ja siis tuleb ka endal, on puhtalt kokkusattumus. Tuleb ju kaksikuid ka sinna, kus lähedal ega ka kaugemal ühtki paari kaksikuid ei ole.

:smt045 Nõus. Ma ka ei usu, et misjonäripoosis last eostades saab tüdruku ja kala süües poisi. Ei usu ja kõik! Juhus või kokkusattumus või midagi selst lihtsalt!
Pilt
Kasutaja avatar
Fran
perefoorumlane

PostitusPostitas tulevik » 07.09.09, 13:04

Ma tahaksin ka mitmikuid. Kuigi jah, suguvõsas neid ei ole.. Eile poes käies nägime mehega kaksikuid - tüdrukud.. Mõnus!
Aga ühte moodi ma neid riidesse ei paneks, sest nad on ju tegelikult erinevad isiksused.. ei ole vaja neid teha üheks isikuks
Heidi 17.07.2007 kell 07:17

Tänan vastajaid!
Kasutaja avatar
tulevik

PostitusPostitas Loviise » 09.09.09, 20:18

Kui on suguvõsas, siis on ikka suurem eelsoodumus kaksikuid saada. Loogiline ju :P
http://buduaar.ee/Article/article/482
Pilt
Pilt
Loviise
Moderaator

PostitusPostitas corleone » 27.10.09, 1:30

tere! sattusin siia lugema ja võin uhkusega öelda, et mul on kaksikud. see on suur rõõm. algul arvasin ka, et kaks last korraga, päris raske võib olla, aga minul on vedanud :wink:
igal lapsel on erinev iseloom ja minu lastel on see õnneks väga hea :D siiani olen suhelnud palju selliste vanematega,kellel üks laps ja siis imestavad, et issand, kuidas sa ikka hakkama saad, et nendel on ikka nii raske selle ühe lapsegagi :lol: esimene elukuu nad ju ainult magasid :lol: järgmised kolm-neli kuud nad lobisesid omavahel ja itsitasid. õppisid ennast keerama,roomama ja püsti seisma. ühesõnaga oli neil teineteise tegemiste uurimisega nii palju tegemist, et ma ei saanud vahepeal arugi, et mul lapsed on :oops: :P
siis tuli juba see aeg,kui hakkasid täielikult omavahel mängima ja kaklema. nüüd jooksevad toast-tuppa, ajavad teineteist taga, kisuvad asjade pärast ja siis lagistavad naerda :lol:
keksides võin öelda, et mul on vabaaega rohkem,kui mu sõbrannadel,kellel peres üks laps. :wink:
mingit soodumust meil kaksikute sünnile polnud. olime mehega esimesed oma suguvõsades kellel kaksikud.
kaksikud on üli ägedad :wink: :D :D :D

http://www.orkut.com/Main#AlbumZoom?uid ... 5366236200
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
corleone

PostitusPostitas Rapunzel » 27.11.09, 20:29

Meil ka samahästi kui esimesed kaksikud mõlemas suguvõsas. Täiesti naturaalselt saadud ka, nagu dr. Szirko küsis :D Nii, et neid ikka on, keda see topeltõnn ootamatult tabab ;)
Debora 02.11.05- 03.06.08
Ralf 27.11.08

Nublud :(

:smt049 :smt049 :smt049
Rapunzel

PostitusPostitas mapa » 30.04.10, 21:56

Alguses tahtsin kaksikuid, kuid praegu mõtlen, et ma ei saa ühe lapsegagi hakkama :mrgreen:

Liiga ulme
Pilt
Kasutaja avatar
mapa

PostitusPostitas Sophie Mol » 25.06.10, 11:26

Minul on lapsepõlveunistuseks olnud kaksikud tüdrukud, ikka ühemunakaksikud ja ühesugused :D Nimedki valmis.
Unistus see enam pole, kui tulevad, siis tulevad. Aga nende sarnasust pelgaks küll. Endal mul õdesid-vendi pole, kuid näen, kui lähedased nad võivad olla. Kaksikud ses suhtes kindlasti teineteisele toeks ja abiks ... Aga seepärast ei pea ju õega täpselt ühte moodi välja nägema :P

Eelsoodumusest niipalju, et erimunakaksikute sünd sõltub naisest ning siis on naise suguvõsas kaksikute sünd küll eelsoodumuseks. Ühemunakaksikud aga kena looduse vingerpuss ning võib kõigil juhtuda. Või noh, ikka neil, keda sellise rasedusega õnnistatakse.
Kasutaja avatar
Sophie Mol

PostitusPostitas Lelde » 25.06.10, 12:59

Mul ema isa oli kaksik ja ema emapoolsed tädilapsed erimunakaksikud, nii et vastavad geenid on täitsa olemas. Kuigi eelistaks vist siiski, et loodus neid kasutusse ei paneks.
Everyone is a prisoner of his own experiences. No one can eliminate prejudices - just recognize them.
Edward R. Murrow
Kasutaja avatar
Lelde

PostitusPostitas Alisssa » 25.06.10, 17:45

Mina tahaks kaa :P
Enda suguvsas apsull mitte ühtegi ei ole aga mehel on ema oma vennaga =D> :lol:

Geenidest - väga palju on neid inimesi , kel on kaksikud aga suguvõsas neid ei esine ja vastupidi .
Ei usu ka eriti sellesse aga arvan , et geenidega on lihtsalt suurem võimalus :D

Olenevalt inimesest on need ka väga tugevad - muidu ei saaks väga öelda , et näe , see laps on küll oma ema suust kukkunud :)
Olen näinud lapsi , kes on oma ema v isaga no nii täpne koopia , et raske oma silmi uskuda :D :P
Armastus 20.10.2005 :smt057

Pilt
Kasutaja avatar
Alisssa

PostitusPostitas yoselin » 25.06.10, 18:10

Kunagi sellist soovi pole olnud.Pole isegi selle peale mõelnud :roll: .Peale ühte seika aga hakkasin mõtlema,et küll oleks lahe ja päris tihti unistan sellest.Käisime pojaga sugulaste sünnipäeval keda väga harva näeme.Seal olid ka sellised kauged sugulased keda pole üldse näinud ning ühed sellised olid perekond kus ema,isa,poeg ja kaksikud tütred. Jälgisin neid terve õhtu.Poiss oli 10aastane ja tüdrukud 4aastased tirtsud.Poiss nii armsalt hoolitses oma õdede ees ning kõik hoidsid üksteist.Väga vahvad tegelased.Kuna mul nüüd poja olemas siis võiks ka kaks tirtsu olla ju :lol:
Pilt Pilt
Kasutaja avatar
yoselin

PostitusPostitas corleone » 25.06.10, 20:53

Alisssa kirjutas:Mina tahaks kaa :P

Olenevalt inimesest on need ka väga tugevad - muidu ei saaks väga öelda , et näe , see laps on küll oma ema suust kukkunud :)
Olen näinud lapsi , kes on oma ema v isaga no nii täpne koopia , et raske oma silmi uskuda :D :P

mul on mõlemad koopiad olemas :) :wink:
kaksikud on täiesti erinevad. paljud imestavad, et kas ikka ongi üldse kaksikud. üks on täpselt ema moodi ja teine isa siis :D
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
corleone

PostitusPostitas Rüblikud » 06.09.10, 10:53

Tere.
Mina olen nüüd kaksikute ootel 14+2.
Kunagi nooremana tahtsin tõesti kaksikuid saada, lihtsalt selleks, et ühe hoobiga kaks käes. Hiljem hakkasin seda mõtet veidi pelgama, kuna eeldasin, et see siiski kõvasti keerulisem. Nüüd kui olen nende ootel, olen õnnelik, et minu tibukestel on oma mängukaaslane kohe kaasas. Kaksikud on topelt mure ja topelt rõõm. See on ikka tegelikult väga imeline.
Geneetika vast ikka loeb, aga mitte väga palju. Ja ülepõlve jutt on totrus, see tõesti ainult kokkusattumus. Minu suguvõsas kaksikuid ei ole kunagi olnud. Mehe suguvõsas neid jalaga segada. Kaksikud olid tal mõlemad vana-vanaemad ja kaksikud on tal ka õed ja nüüd siis mina. See tuleb nagu tuleb.
Lootus sureb ju viimasena =)
Kallimaga koos alates 01.05.2009.
Kaksikute ootel 14+ nädalat.
Kasutaja avatar
Rüblikud

Eelmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Mitmikud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline