Mida sa arvad homoseksualismist?

Küsida võib kõike!

Moderaator: moderaatorid

PostitusPostitas e-mutt » 19.01.06, 21:47

Mind teeb homode puhul ettevaatlikuks see, et nad moodustavad omamoodi nö kultuuriruumi, mille liikmed hoiavad väga kokku. Selline klanni värk. Võtke kas või see ETV Terevisoon. Kus üks homo ees, sinna teised järgi. Jääb mulje, et mehelikke mehi meil justkui enam polekski. Kõik on sellised kehkadivei sädistajad :? Ok, nad on andekad, aga mina naisena tahaks ikkagi MEHI näha. Kui homod on ühiskonnas hajutatult, siis nad mind ei häiri. Aga kui neid ühes kohas palju koos on, siis tahan mina sealt ära. Nende ellusuhtumine ja muu sinna juurde kuuluv on minu jaoks nati veider.
Ei saa küsida, et kas poolt või vastu, sest nad on minu arvamusest hoolimata olemas ja elavad ja tegutsevad meie seas niikuinii. Ja oleks vale neid kõrvale tõrjuda. Samas olen väga vastu sellele, et nad saavad rohkem tähelepanu jms kui heterod. Tasakaal peaks olema. Praegu tundub küll kaalukauss nende poole langema. Meediat jälgides käib üks homojutt hommikust õhtuni :evil: Vähemuse kohta natuke liiga palju tähelepanu.
Pilt
Kasutaja avatar
e-mutt

PostitusPostitas ene » 19.01.06, 22:06

e-mutt kirjutas:Mind teeb homode puhul ettevaatlikuks see, et nad moodustavad omamoodi nö kultuuriruumi, mille liikmed hoiavad väga kokku. Selline klanni värk. Võtke kas või see ETV Terevisoon. Kus üks homo ees, sinna teised järgi. Jääb mulje, et mehelikke mehi meil justkui enam polekski. Kõik on sellised kehkadivei sädistajad :? Ok, nad on andekad, aga mina naisena tahaks ikkagi MEHI näha. Kui homod on ühiskonnas hajutatult, siis nad mind ei häiri. Aga kui neid ühes kohas palju koos on, siis tahan mina sealt ära. Nende ellusuhtumine ja muu sinna juurde kuuluv on minu jaoks nati veider.
Ei saa küsida, et kas poolt või vastu, sest nad on minu arvamusest hoolimata olemas ja elavad ja tegutsevad meie seas niikuinii. Ja oleks vale neid kõrvale tõrjuda. Samas olen väga vastu sellele, et nad saavad rohkem tähelepanu jms kui heterod. Tasakaal peaks olema. Praegu tundub küll kaalukauss nende poole langema. Meediat jälgides käib üks homojutt hommikust õhtuni :evil: Vähemuse kohta natuke liiga palju tähelepanu.

Mina mõtlen, et äkki on nad grupperunud seetõttu, et me lihtsalt surume nad sellistesse tingimustesse? Et nad peavad koos tegutsema, kokku hoides, et ka neid aksepteeritakse.
Aga mis puutub sellesse lapsendamisse, siis vot sellekohapealt olen küll kahtleval seisukohal. Ehk seetõttu, et mul puuduvad igasugused kogemused selliste lastega.
Kristjan 29.12.2004
Artur 21.09.2007
ene
perefoorumlane

PostitusPostitas Tribunilla » 20.01.06, 9:48

neid grupeerunud seltskondi on niivõrd palju - usklikud (erinevad), rohelised, nn maalapsed, narkarid, punkarid jnejne.
minul pole homede ja lesbide vastu senikaua midagi, kuni nad minu ellu ei sekku. kuid, mis puutub lapsendamisse, siis sellele ma tõenäoliselt nii kenasti enam ei vaata.
Cave quid dicis, quando, et cui
Tribunilla

PostitusPostitas Külaline » 20.01.06, 17:05

[quote="e-mutt"]Ilus ja huvitav jutt e-muti poolt[/quote]

Klannist. Vähemuste üks eripärasid on nimelt gruppeerumine. Inimene otsib sarnasust ja kui ta leiab teise siis on koos ju põnevam ja parem. Sama on ka näiteks käsitöö ja näiteringidega. Tegelikult kui vaadata, siis ainult vähemused ei koondu gruppidesse. Võtame näiteks Eesti, kust me leiame kogukonna nimega eestlased. Sama lugu on euroopa ja tegelikult isegi maailmaga. Inimene on juba kord selline karjaloom, kellele meeldib kõike koos teha. Tänu sellele oleme me püsima jäänud. Ja ka homo on inimene, kutsutagu teda millise nimega tahes.

Mehelikud mehed ja "teised" mehed. Olen sunnitud siinkohal tõdema stereotüüpset mõtlemist. Kasuta sõna "Homo" või "Gay" ning koheselt tekib mõttesse pilt edevast kõhnukesest noormehest, kes on riietunud ülimalt roosasse ning näeb välja nagu mehelik versioon alicever'i avatarist (Loodan et ma sind ei solvanud). Variant b oleks vana karvane lastepilastaja. Selline asi tuleneb vähesest infost. Vaatame paraadi ja juduseme. Oh õudust. Kas sellised siis ongi vähemused. aga tegemist on pidustustega. Siis ongi komme ennast üles lüüa. Kuid igapäeva elus on see sama saatana kostüümis mees hoopis ülikonnas tööinimene. Naeratab hommikul töökaaslastele ning ajab mõistlikku juttu. Eristamatu massist.

Seadustest. Alustagem meedia pannist. Nimetada asi abieluks. Tunnistan, et isegi mina olen selle vastu. Abielu on mehe ja naise vaheline side ja nõnda see ka jäägu. Aga partnerlus? Miks ka mitte? Julgen väita, et rahva arv ei kasv, ega kahane selle tulemusena. :D

Lapsendamine on tundlik teema. Miks jah. Sest on minu usk, et perekond armastava ja hooliva vanemaga on parem, kui olla lihtsalt järgmine laps kuitahes heas lastekodus. Miks ei. Sest ühiskond ei ole valmis. Lapsed, kasvanud traditsioonilises peres ja tänases ühiskonnas on saanud õpetuse, mis mõistab hukka homoseksuaalsuse. "See on jälk! Loomuvastane! Patt!" Ja kui tuleb väljam et lapsel on tõepoolest 2 isa/ema. siis on see alus narrimiseks. Lapsed võivad olla ebainimlikult julmad.. Jälgigem meediat. Kus tuleb laps ja hirmutab, terroriseerib, tapab.. Ja miks? Sest ta saab ja peab oma teguviisi õigeks.

Lõppu lisaksin mõned üldised tõed homoseksualismist.

1. Being gay is not natural. Real Americans always reject unnatural things like eyeglasses, polyester, liposuction and air conditioning.
2. Gay marriage will encourage people to be gay, in the same way that hanging around tall people will make you tall.
3. Legalizing gay marriage will open the door to all kinds of crazy behavior. People may even wish to marry their pets because a dog has legal standing and can sign a marriage contract.
4. Straight marriage has been around a long time and hasn’t changed at all; women are still property, blacks still can’t marry whites, and divorce is still illegal.
5. Straight marriage will be less meaningful if gay marriage were allowed; the sanctity of Britney Spears’ 55-hour just-for-fun marriage would be destroyed.
6. Straight marriages are valid because they produce children. Gay couples, infertile couples, and old people shouldn’t be allowed to marry because our orphanages aren’t full yet, and the world needs more children.
7. Obviously gay parents will raise gay children, since straight parents only raise straight children.
8. Gay marriage is not supported by religion. In a theocracy like ours, the values of one religion are imposed on the entire country. That’s why we have only one religion in America.
9. Children can never succeed without a male and a female role model at home. That’s why we as a society expressly forbid single parents to raise children.
10. Gay marriage will change the foundation of society; we could never adapt to new social norms. Just like we haven’t adapted to cars, the service-sector economy, or longer life spans...
Külaline

PostitusPostitas e-mutt » 20.01.06, 17:40

Demagoogia.
Pilt
Kasutaja avatar
e-mutt

PostitusPostitas lizzy » 20.01.06, 17:50

miks krt ma pean olema omaette? kas minu armastus on kuidagi moodi kehvem kui heterote oma? kas ma olen oma riigile kehvem kodanik, maksan vähem makse, täidan vähem seadusi sellepärast, et armastan kedagi teist, kui enamus seda teeb? ja sellepärast minu riik vaatab must mööda kui tühjast kohast, et olgu omaette, et kannatagu veel 10 aastat, ühiskond pole veel valmis...
tühja sest tuludeklaratsioonist, aga mina olen samamoodi täisväärtuslik kodanik kui seda on heterod, ja kui juba minu riik mind ei tunnusta, miks peaks siis seda rahvaski tegema
ja me ei saa keegi garanteerida, et meie lapsi koolis ei kiusataks, saame neid ainult armastada ja õpetada hakkama saama. kiusatakse neid, kes lasevad ennast kiusata, põhjuse leiab alati, võitlema peaks koolivägivalla, mitte punapeade ja homode vastu
ja kõik siiamaani tehtud uuringud näitavad, et homovanemate lapsed on sama hästi arenenud kui heterote omad ja ka nende suhted eakaaslastega on igati normaalsed
http://www.apa.org/pi/lgbc/policy/parents.html
lizzy

PostitusPostitas kannike » 20.01.06, 18:12

õnneks võeti üleeile vähemal ELis vastu resolutsioon homofoobia kohta
http://www.europarl.eu.int/omk/sipade3? ... T&LSTDOC=N
kannike

PostitusPostitas Myrsik » 20.01.06, 18:18

wtf on homofoobia?
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas kannike » 20.01.06, 18:21

loe, seal on defineeritud:
homofoobiat võib defineerida kui ebaratsionaalset kartust ja vastikust homoseksuaalsuse ning lesbide, geide, biseksuaalide ja transseksuaalide (LGBT) suhtes, mis põhineb rassismile, ksenofoobiale, antisemitismile ja seksismile sarnastel eelarvamustel;

muuhulgas seal ka ettepanek homode diskirmineerimise puhul kriminaalkaristusi rakendada :)

tubli euroopa liit, ja veel tublim, et sealsed eesti saadikud ka poolt hääletasid :)
kannike

PostitusPostitas e-mutt » 20.01.06, 18:33

Lizzyle: Kuidas tühi koht? Kuidas homosid ei tunnustata? Homodel on samad õigused ja kohustused nagu igal teiselgi kodanikul. Ainult ametlikult abielluda ei saa. Kah asi, võrreldes nt puuetega inimeste igapäevaeluga. Paljud neist ei saa kodust väljagi, sest majad, transport, tänavad pole neile liikumiseks sobivad. Pigem peaks avalikkus ja valitsus esmalt nende probleemiga tegelema, kui homo temaatikaga. Mul pole selle vastu midagi, kui homod saaksid oma kooselu kuidagiviisi ametlikuks teha. Lasku käia. Aga et selle ümber nii palju kära on, on liiast.
Pilt
Kasutaja avatar
e-mutt

PostitusPostitas Myrsik » 20.01.06, 20:12

siis ma polegi homofoob :D

enivei olgu neil elu roosiõieke siin ilma pääl, aga eelistan ikkagi nö traditsioonilist peremudelit.
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas cyx » 21.01.06, 12:04

ei tea ei huvita eriti mis teevad .
cyx

PostitusPostitas aspera » 21.01.06, 13:35

inimene on tervik koos pahede, puuduste, kalduvuste, heade pooltega, jään neutraalseks
aspera

PostitusPostitas kristel:) » 24.01.06, 10:26

nägin ühelpäeval Virukeskuse all üht meest kellel oleks tahtnub nööbist haarata ja
"Sinu pärast ongi latt naistele nii kõrgeks aetud...."
Äki ongi asi hoopis selles, et meie naised oleme veidi kadedad homode peale. kes oma välimusele haruldaselt suurt rõhku panevad??? Olgem ausad kõik ilusad mehed on kas abielus või homod:) Ja meeste meelest on homod mõtetu eputised, kuna naad teevd kõik, et olla ilus. Keskmine Eesti mees ei viitsi iga hommik habetki ajada. :oops:
kristel:)

PostitusPostitas kati-liis » 24.01.06, 15:09

Myrsik kirjutas:siis ma polegi homofoob :D

enivei olgu neil elu roosiõieke siin ilma pääl, aga eelistan ikkagi nö traditsioonilist peremudelit.

Eks köik heterod eelistavad seda :wink: mina ka, Kuigi olen sallivam ja pole nende abielude vastu.

Ja ka see on öigesti öeldud, palju kära eimillestki- kyll tuleb aeg, kus ka eesti homoseksuaalsed saavad abielluda. Kannatust. Löputu kisa ja trall selle ymber häälestabki inimesi selle vastu.
kati-liis

EelmineJärgmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Anonüümne foorum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist