Postitas Lizzy » 24.01.06, 19:36
ohh, ei ole see asi nii lihtne, et ainult abielluda ei lubata, selle abieluga seoses on nii palju õigusi ja asju. õige küll, et paljusid neist saab lepingutega korraldada, samas neid lepinguid tuleks siis väga suur hulk ja nende eest tuleks maksta riigilõivud, notaritasud pluss veel tasu juristile, kes neid koostada aitab. Ja osasid asju ei saagi lepingutega reguleerida, ntx õigus euroopa institutsiooni tööle minemisel oma seaduslik partner kaasa võtta, sõiduauto kasutamise hüvitise saamisel läheb arvesse kas enda v partneri auto jne jne, samuti ei ole ma kindel, kas partneri koomas viibimise puhuks otsustusõiguse saamiseks saab lepingut sõlmida...
loomulikult on invaliidide elu veel raskem kui homodel, samas seal on asi põhiliselt raha taga. homode seaduse jaoks ei ole vaja suuri kulutusi, lihtsalt piisab kui asendada perekonnaseaduses sõna mees ja naine sõnadega kaks isikut.
ja see mitte tunnustamine seisnebki selles, et ei vaevuta seda pisikest asja tegema ntx põhjendusega, et see ei ole oluline või me ei ole veel valmis. seda on nii lihtne öelda kui endal või kellelgi oma perekonnas sellist probleemi pole, siis ei ole jah oluline
aga see on väga väga oluline paarikümnele tujandele homole, kes päevast päeva nende murede keskel elavad ja lisaks riigi mittehoolimisele peavad hakkama saama ka rahva halvakspanuga. Oluline isegi neile, kes seda võimalust ei kasuta, sest see näitab, et riik hoolib ja suhtub võrdselt kõigisse oma kodanikesse
ja kära tegemise kohta nii palju, et kes siis peaks homode eest seisma kui mitte nemad ise, eriti veel kui sotsiaalministeerium avalikult debatile kutsub seoses seaduse eelnõu koosstamisega.
Ilmselt ei oleks see enesetappude protsent eestlaste hulgas, ja eriti homode hulgas nii kõrge kui natukenegi rohkem kaaskodanikega arvestamist oleks...
-
Lizzy
-
Postitas Patu » 24.01.06, 20:21
Mis me nudistidega peale hakkame? Jätame tõürjutuks oma ranna nurgakesse?
Liso-Lizete (2 aastat 8 kuu)
-

Patu
-
Postitas tasku » 25.01.06, 15:23
Patu kirjutas:Mis me nudistidega peale hakkame? Jätame tõürjutuks oma ranna nurgakesse?
Ma arvan küll kuna mõni arvab, et neil on midagi mida sul ei ole, või siis vastupidi.
igal juhul on mul neist ka suva, musile meeldiks kui nudistid oleks eranditult ilusad ja ....
Kui teemat arendada siis peaks neid vähemusi veel palju olema kes ei saa riigilt ja ühiskonnalt lakkamatult kiita, mis nendega teha 
-
tasku
- perefoorumlane
-
Postitas Myrsik » 25.01.06, 15:29
nojah, minul on ainult helge mure kaaskondlaste tuleviku pärast
kole kahju on ju, kui nad nüüd ennast üles poovad, sest mõni meist vist ei taha, et tema 4 aastane tytreke kooli ees pargis paljast kortsus nokukest peaks päevast päeva vahtima - sestap peab täitsa mõtlema, kuidas nende elujärge paranndada 
-
Myrsik
- perefoorumlane
-
Postitas Mormelar » 25.01.06, 16:03
Jumala eest palun mitte nudiste gay'de segada!
Mina olen abielu poolt. Mitte ainult oma tutvusringkonna pärast. Ma pean neid inimesteks nagu iga teist, igal ühel meist on omad head ja vead. Kellel väiksed, kellel suured.
Ma ei sunni inimesi olema tolerantne, kui kellelegi ei meeldi, lasku käia, aga miks siis sekkuda nende ellu?
Mehed, kes tulihingeliselt neile vastu on - mul tekib mõte, et varjatud gay'd pigem, miks nad muidu end asjast nii häirida lasevad?
Ma ei ole kalduvustega ja olen sellega täitsa rahul.
Aga ma lasen teistel elada oma elu.
jaan'09  Mirith '05 ja Melian '08
-

Mormelar
- Moderaator
-
-
Postitas Myrsik » 25.01.06, 18:53
ei sega me kedagi siin segamini, me lihtsalt tunneme muret ka nudistide hingeelu pärast, võibolla tõesti offtopic, aga siiski sarnased sümptomid
ei tunne ennast sugugi pederastina - vähemalt esialgu, probleem seisneb apsaka demonstreerimises või selle kapis hoidmises.
No ei saa mina aru, miks me peaksime lubama kahel samasoolisel avalikult tänavanurgal lastele eeskuju näidata, aga ei luba minul kui eluvahval nudistil viru väljakul kell paljas ringi patseerida, no ei saa aru kohe 
-
Myrsik
- perefoorumlane
-
Postitas kiisuemme » 25.01.06, 21:57
mul on neist sügavalt savi niikaua kui nad ei nõua endale õigust lapsi adopteerida, siis..... 
Väike õde Kaisa - 19.10.09, kl 10.11 - kaal 3332g ja pikkus 53cm Suur õde Kati 26.12.2003Mängud
-

kiisuemme
- Administraator
-
Postitas kati-liis » 26.01.06, 9:20
kiisuemme kirjutas:mul on neist sügavalt savi niikaua kui nad ei nõua endale õigust lapsi adopteerida, siis..... 
Kas sa arvad, et nad teeksid seda halvemini, kui heterod??
Mina seda ei usu. Saan aru, et see on nn väärareng vöi mis iganes, paraku on nad samasugused inimesed ja tahavad ka elada. Ilma, et neid igal sammul hukka ¨möistetaks.
-
kati-liis
-
Postitas Myrsik » 26.01.06, 10:01
no aga nudistid on ju ka samasugused inimesed - miks ei lubata neil olla need, kes nad on ning teistele eeskujuks olla?
kati-liis, kas sa siis ei mõista, mida öelda tahan? samasugused inimesed näitavad tahes tahtmata väärastunud peremudelit, kui neile lapsed kätte anda. paraku see peremudel ei ole elujõuline.
ja enamus inimesi on oma ühiskonna tavade sisuliselt ohvrid.
-
Myrsik
- perefoorumlane
-
Postitas kiisuemme » 26.01.06, 12:57
ma usun, et lapsele oleks vaja normaalset peremudelit - st nii isa kui ema. kas sina tahaksid, et sinu laps kasvaks kahe isaga või kahe emaga? 
Väike õde Kaisa - 19.10.09, kl 10.11 - kaal 3332g ja pikkus 53cm Suur õde Kati 26.12.2003Mängud
-

kiisuemme
- Administraator
-
Postitas ene » 26.01.06, 14:51
Myrsik kirjutas:no aga nudistid on ju ka samasugused inimesed - miks ei lubata neil olla need, kes nad on ning teistele eeskujuks olla?
kati-liis, kas sa siis ei mõista, mida öelda tahan? samasugused inimesed näitavad tahes tahtmata väärastunud peremudelit, kui neile lapsed kätte anda. paraku see peremudel ei ole elujõuline. ja enamus inimesi on oma ühiskonna tavade sisuliselt ohvrid.
Apppi..seletage mulle, lollile lahti, mis ühist on nudistidel ja homodel? Mul ilmselt pikad juhtmed- vot ei saa aru 
Kristjan 29.12.2004
Artur 21.09.2007
-
ene
- perefoorumlane
-
Postitas kati-liis » 26.01.06, 15:27
ene kirjutas:Myrsik kirjutas:no aga nudistid on ju ka samasugused inimesed - miks ei lubata neil olla need, kes nad on ning teistele eeskujuks olla?
kati-liis, kas sa siis ei mõista, mida öelda tahan? samasugused inimesed näitavad tahes tahtmata väärastunud peremudelit, kui neile lapsed kätte anda. paraku see peremudel ei ole elujõuline. ja enamus inimesi on oma ühiskonna tavade sisuliselt ohvrid.
Apppi..seletage mulle, lollile lahti, mis ühist on nudistidel ja homodel? Mul ilmselt pikad juhtmed- vot ei saa aru 
Tahaks ka teada. Ma saan aru mida sa öelda tahad. Ka mina eelistan oma lapsele EMAga ja ISAga perekonda, sest ma pole homo. Samas ei saa ju seksuaalne väärareng takistada seda ainsamat tungi mille pärast me siin maailmas veel eksisteerime. Kui inimesed suudaksid pooldumise teel paljuneda siis ei vaidleks me üldse selle yle, et laps vajab kahte vanemat, exole. Mina üritan siin selgeks teha, et inimene on selline loom, kes tahab endale järglasi, ja kui nende väärarengute tõttu pole see võimalik, otsitakse teisi lahendusi. KA need, kes on heterod. On inimesi kellele pole looduse poolt juba võimalust antud ju. Ja see ei muuda midagi, et nad homod on. EELKÕIGE OLEME INIMESED!
Ma ei väida nüüd, et olen nendest homode abieludest vaimustuses- paraku võiksite ennast samas olukorras(ühiskonna poolt mitte mõistetud ja heidikuteks tunnistatud) ette kujutada. Me ei pea ju mõistma nende maailma ja see ei pea meile meeldima, aga ei saa ka ju nüüd lõputult näägutada ja rõhutada, et olete teistsugused, järelikult värdjad.
PS: Kiisuemme, ka sinu küsimus peaks nüüd vastusega olema
PS2: Kas mu mõtteid on siis nii raske mõista??
-
kati-liis
-
Postitas kati-liis » 26.01.06, 15:29
To Myrsik: Pealegi ei usu, et mingi suvaline inimene või sõbranna homodest vanemad Sinu lapsele mingiks eeskujuks on. Ikka eelkõige sina ju.
-
kati-liis
-
Postitas Külaline » 26.01.06, 17:38
vanemad ja eeskuju???? Iga üks leiab oma tee siin ilmas ise, kui talle ta peremudel meeldib, siis ta jätkab samuti, kui ei siis teeb seda mida õigeks peab???
Kuidas on võimalik, et joodikute lapsed võivad olla täiesti norm???
Miks kasvavad "norm" peredest välja homod, joodikud, narkarid jne???
Ühes peres kasvas 4 poissi ja üks ainult sirguks selleks "hukkamõistetud" homoks????
Kaks venda ühest oli juba lapsena aru saada, et ta on "Naine"
Klassis käis tüdruk, kes oli juba lapsena teadlik, e ta on tegelt poiss ainult, et vales kehas. (elab tüdrkuga koos)
Ise enesest ma ei kiida heaks seda, et "homod" lapsendavad aga kui nad saavd selle lapse (kuidas iganes) siis ma usun, et nad on võimelised tast ka inimese kasvatama.
-
Külaline
-
Postitas kiisuemme » 26.01.06, 19:36
joodikute lastel on kõigil väga raske lapsepõlv olnud (enamasti), samuti vägivaldsete vanemate lastel jne jne - see kõik jätab jälje - kuigi seda võibolla pole näha ja nad tunduvad hoopis vastupidised oma vanematele... päris nii see ju ei ole, et halvad vanemad ja head lapsed käivad käsikäes - reeglina jääb ikka nii palju vaimses mõttes haavu ja arme nendele lastele.
-

kiisuemme
- Administraator
-
|
GAMES |