Mida sa arvad homoseksualismist?

Küsida võib kõike!

Moderaator: moderaatorid

PostitusPostitas kati-liis » 26.01.06, 20:07

Kui joodiku lapsest ei tule joodikut, miks siis on levinud arvamus, et homo lapsest kasvab ka kindlasti homo???
kati-liis

PostitusPostitas Myrsik » 26.01.06, 21:39

kati-liis kirjutas:Kui joodiku lapsest ei tule joodikut, miks siis on levinud arvamus, et homo lapsest kasvab ka kindlasti homo???

kes sulle sellise levinud arvamuse avaldas, kus sees sõna kindlasti ?
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas Myrsik » 26.01.06, 21:48

suurimad tänud teile :)

tänu esitatud vettpidavatele faktidele olen nüüdseks veendunud, et kui valgenahaline imik anda kasvama aborigeenide perre, siis ta endale taldriku suurust kaela rõngast ei pane või noh kui panebki, siis on see kaduv väike protsent.

jajah nii see on :)
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas Lizzy » 27.01.06, 0:14

kas sa vihjasid nüüd sellele, et ameerika psüüholoogide seltsi poolt tehtud aastakümneid tehtud uurimustulemuste kokkuvõte ei ole vettpidav fakt?
Lizzy

PostitusPostitas kiisuemme » 27.01.06, 0:54

kati-liis kirjutas:Kui joodiku lapsest ei tule joodikut, miks siis on levinud arvamus, et homo lapsest kasvab ka kindlasti homo???

Statistika järgi pidid alkohoolikute lapsed olema suures osas kas 100% alkoholivastased st tilkagi ei võta või siis ise sama probleemiga. On muidugi ka erandeid. Tasub lugeda sellist raamatut nagu "Naised, kes armastavad liiga palju" Sealt ma selle statistika võtsin (võin praegu pealkirjaga eksida, otsin homseks pealkirja ja autori välja).
Samas gay-teemadega see eriti ei haaku. Aga siiski leian, et NORMAALNE peremudel on isa + ema. Sellist peret ei saa kahjuks ükski homopaar lapsele pakkuda.

Aga noh, ignore me, ma kahjuks selle teema koha pealt liigagi ebatolerantne ja ei viitsi enam siin teema all sõna võtta. No hard feelings!
Viimati muutis kiisuemme, 27.01.06, 12:57, muudetud 1 kord kokku.
Väike õde Kaisa - 19.10.09, kl 10.11 - kaal 3332g ja pikkus 53cm
Suur õde Kati 26.12.2003

Mängud
Kasutaja avatar
kiisuemme
Administraator

PostitusPostitas Myrsik » 27.01.06, 9:24

Lizzy kirjutas:kas sa vihjasid nüüd sellele, et ameerika psüüholoogide seltsi poolt tehtud aastakümneid tehtud uurimustulemuste kokkuvõte ei ole vettpidav fakt?

ei vihjanud, just vihjasin, et ameerika psyhholoogid on üldse asjalikud suuna andjad skandinaavia maadele :) pealegi nad ei ole ära ostetavad ega ka homod, valged ka naguinii - täiesti erapooletud :)

mina kyll usun ameerikan driimi :) hamburgerid ja v8 mootorid - igavesti kipa ju :)

ma ühinen kiisuemmega - olen lihtsalt liig traditsiooniline ja eestis kui sellises rohkem kinni kui mingisuguses rahvusetuses usas või muus hamburgeri pasas :)
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas kati-liis » 27.01.06, 10:51

Myrsik kirjutas:suurimad tänud teile :)

tänu esitatud vettpidavatele faktidele olen nüüdseks veendunud, et kui valgenahaline imik anda kasvama aborigeenide perre, siis ta endale taldriku suurust kaela rõngast ei pane või noh kui panebki, siis on see kaduv väike protsent.

jajah nii see on :)

myrsik, ma pole yritanud sind ymber veenda, sul on oma arvamus ja minul oma. Selleks me siin olemegi ju, et oma arvamust väljendada. Vöi olen ma millestki valesti aru saanud? :roll:
kati-liis

PostitusPostitas Mormelar » 27.01.06, 18:47

kiisuemme kirjutas:ma usun, et lapsele oleks vaja normaalset peremudelit - st nii isa kui ema. kas sina tahaksid, et sinu laps kasvaks kahe isaga või kahe emaga? :?

Mina tahan, et mu lapsel oleks vanem(ad), kes teda armastab/vad. Ja see on kõik. Sugu pole tähtis.

See on ammu ära tõestatud, et gay vanemate ja nende laste seksuaalne orientatsioon ei ole mingisuguses seoses. Nende lastest saavad gay'd harvemini kui ''normaalsete'' vanemate lastest.
jaan'09 Pilt
Mirith '05 ja Melian '08
Kasutaja avatar
Mormelar
Moderaator

PostitusPostitas Myrsik » 27.01.06, 22:29

to Mormelar: äkki saaksin lingi selle tõestuse kohta või vähemalt info, kes sellise põneva statistikaga hakkama saanud on :)

Myrss@uudishimulik
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas Mormelar » 28.01.06, 11:47

See on mu bioloogiaõpikus, tule ja vaata :lol:
Hetkel pole seda ka kodus, aga kui koju toon, saan Sulle autorid jms kirjutada.

http://www.postimees.ee/061103/online_uudised/esileht/midagi_erilist/117749.php
jaan'09 Pilt
Mirith '05 ja Melian '08
Kasutaja avatar
Mormelar
Moderaator

PostitusPostitas Mai Põrnikas » 28.01.06, 14:05

andke mulle andeks aga see on nii mõtetu vaidlus. kuidas me saame nii enesekindlalt võtta sõna teemal, millega me tegelikult ei ole keegi isiklikult kokku puutunud!? keegi meist ei ole nö kaitstud selle eest et meie endi poeg või tütar ei tule ühel päeval koju teise poisi või tüdrukuga ja teata, saage tuttavaks, see on tema uus elukaaslane. ja vot siis ma tahaksin näha mis nägu te olete ja kuidas te hakkate oma maailma teistpidi pöörlema panema.
ja mis puudutab seda juttu, et homo lapsest kasvab kindlasti homo, siis ma olen üsna kindel et meie pisikese eesti praegustest homodest tubli 99% on nö "normaalsest" heteroperest pärist võsukesed.
Liisbet 05.10.1994
Ekke Jakob 01.03.2004
Toomas 24.02.2009
Mai Põrnikas
perefoorumlane

PostitusPostitas kati-liis » 28.01.06, 14:24

Mai Põrnikas kirjutas:andke mulle andeks aga see on nii mõtetu vaidlus. kuidas me saame nii enesekindlalt võtta sõna teemal, millega me tegelikult ei ole keegi isiklikult kokku puutunud!? keegi meist ei ole nö kaitstud selle eest et meie endi poeg või tütar ei tule ühel päeval koju teise poisi või tüdrukuga ja teata, saage tuttavaks, see on tema uus elukaaslane. ja vot siis ma tahaksin näha mis nägu te olete ja kuidas te hakkate oma maailma teistpidi pöörlema panema.
ja mis puudutab seda juttu, et homo lapsest kasvab kindlasti homo, siis ma olen üsna kindel et meie pisikese eesti praegustest homodest tubli 99% on nö "normaalsest" heteroperest pärist võsukesed.

Mina olen ka seda mõelnud, et kui homode perest tulevad homod ja norm perest normaalsed lapsed, kus kohast need homod siis siia on sattunud?
kati-liis

PostitusPostitas Mormelar » 28.01.06, 15:08

Mai Põrnikas kirjutas:andke mulle andeks aga see on nii mõtetu vaidlus. kuidas me saame nii enesekindlalt võtta sõna teemal, millega me tegelikult ei ole keegi isiklikult kokku puutunud!? keegi meist ei ole nö kaitstud selle eest et meie endi poeg või tütar ei tule ühel päeval koju teise poisi või tüdrukuga ja teata, saage tuttavaks, see on tema uus elukaaslane. ja vot siis ma tahaksin näha mis nägu te olete ja kuidas te hakkate oma maailma teistpidi pöörlema panema.

:smt041 :smt016
jaan'09 Pilt
Mirith '05 ja Melian '08
Kasutaja avatar
Mormelar
Moderaator

PostitusPostitas Myrsik » 28.01.06, 16:16

jälle ameerika :)

mis, kas keegi vaidleb kellegagi?
kes väitis, et homo lastest kasvab kindlasti homo?
kes üldse on midagi nägude tegemise kohta öelnud?

eee, mina mitte, ma sinisilmselt siiani arvan, et jutt käib homo abielude/lapsendamiste lubamisest, mitte sellest kuidas keegi homoks saab või kelle laps homoks saab.
kallis Mai Põrnik - küsimus kui selline on ju hoopis milleski muus :)

eee ja miks sa nii enesekindlalt väidad, et meist keegi pole homondusega isiklikult kokku puutunud?
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas Mormelar » 28.01.06, 21:06

Isiklikult kokku puutnud, nagu ikka selles mõttes, et pole ise gay'd :wink:

Aga hei, me räägime ju vaid enda eest, mitte Sinu...
jaan'09 Pilt
Mirith '05 ja Melian '08
Kasutaja avatar
Mormelar
Moderaator

EelmineJärgmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Anonüümne foorum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist