Moderaator: moderaatorid
|
suurimad tänud teile
tänu esitatud vettpidavatele faktidele olen nüüdseks veendunud, et kui valgenahaline imik anda kasvama aborigeenide perre, siis ta endale taldriku suurust kaela rõngast ei pane või noh kui panebki, siis on see kaduv väike protsent. jajah nii see on
Statistika järgi pidid alkohoolikute lapsed olema suures osas kas 100% alkoholivastased st tilkagi ei võta või siis ise sama probleemiga. On muidugi ka erandeid. Tasub lugeda sellist raamatut nagu "Naised, kes armastavad liiga palju" Sealt ma selle statistika võtsin (võin praegu pealkirjaga eksida, otsin homseks pealkirja ja autori välja). Samas gay-teemadega see eriti ei haaku. Aga siiski leian, et NORMAALNE peremudel on isa + ema. Sellist peret ei saa kahjuks ükski homopaar lapsele pakkuda. Aga noh, ignore me, ma kahjuks selle teema koha pealt liigagi ebatolerantne ja ei viitsi enam siin teema all sõna võtta. No hard feelings! Viimati muutis kiisuemme, 27.01.06, 12:57, muudetud 1 kord kokku.
ei vihjanud, just vihjasin, et ameerika psyhholoogid on üldse asjalikud suuna andjad skandinaavia maadele mina kyll usun ameerikan driimi ma ühinen kiisuemmega - olen lihtsalt liig traditsiooniline ja eestis kui sellises rohkem kinni kui mingisuguses rahvusetuses usas või muus hamburgeri pasas
myrsik, ma pole yritanud sind ymber veenda, sul on oma arvamus ja minul oma. Selleks me siin olemegi ju, et oma arvamust väljendada. Vöi olen ma millestki valesti aru saanud?
Mina tahan, et mu lapsel oleks vanem(ad), kes teda armastab/vad. Ja see on kõik. Sugu pole tähtis. See on ammu ära tõestatud, et gay vanemate ja nende laste seksuaalne orientatsioon ei ole mingisuguses seoses. Nende lastest saavad gay'd harvemini kui ''normaalsete'' vanemate lastest. jaan'09
![]() Mirith '05 ja Melian '08
See on mu bioloogiaõpikus, tule ja vaata
Hetkel pole seda ka kodus, aga kui koju toon, saan Sulle autorid jms kirjutada. http://www.postimees.ee/061103/online_uudised/esileht/midagi_erilist/117749.php jaan'09
andke mulle andeks aga see on nii mõtetu vaidlus. kuidas me saame nii enesekindlalt võtta sõna teemal, millega me tegelikult ei ole keegi isiklikult kokku puutunud!? keegi meist ei ole nö kaitstud selle eest et meie endi poeg või tütar ei tule ühel päeval koju teise poisi või tüdrukuga ja teata, saage tuttavaks, see on tema uus elukaaslane. ja vot siis ma tahaksin näha mis nägu te olete ja kuidas te hakkate oma maailma teistpidi pöörlema panema.
ja mis puudutab seda juttu, et homo lapsest kasvab kindlasti homo, siis ma olen üsna kindel et meie pisikese eesti praegustest homodest tubli 99% on nö "normaalsest" heteroperest pärist võsukesed. Liisbet 05.10.1994
Ekke Jakob 01.03.2004 Toomas 24.02.2009
Mina olen ka seda mõelnud, et kui homode perest tulevad homod ja norm perest normaalsed lapsed, kus kohast need homod siis siia on sattunud?
![]() jaan'09
jälle ameerika
mis, kas keegi vaidleb kellegagi? kes väitis, et homo lastest kasvab kindlasti homo? kes üldse on midagi nägude tegemise kohta öelnud? eee, mina mitte, ma sinisilmselt siiani arvan, et jutt käib homo abielude/lapsendamiste lubamisest, mitte sellest kuidas keegi homoks saab või kelle laps homoks saab. kallis Mai Põrnik - küsimus kui selline on ju hoopis milleski muus eee ja miks sa nii enesekindlalt väidad, et meist keegi pole homondusega isiklikult kokku puutunud?
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist