Jutu mõte selles, kõik saavad, kui vaja, laste kasvatamisega hakkama, vajaon vaid soovi ja tahtmist (see käib kõigi ja kõige kohta siin elus)
Ise tegelt seda, homode lapsendamist ei poolda, see lugu on erand, eks veri ole ikka paksm kui vesi
Moderaator: moderaatorid
|
Tean üht pere kus üks vend on omasoo ihaldaja ja tein "norm" "norm" vend tegi 17a. ühele tipsile tibu ja noh nad olid liiga noored.... Pidu-pidu-pidu..... laps oli nii nagu oli ja see homo vend (2a noorem) kasvatas seda last, kuna tal polnud enda sõnul valikut. Kui piisavalt vanaks sai kolis koos lapsega sealt majast ära. Issil emmel käib tüdruk vahest külas ja on ise oma eluga rahul, ta teab, kes ta vanemad on . Homo "vanemaks mitte kõlbav mees" Lõpetas omalajal põhikooli 8-9 kl ja kk 10-11 kahe aastaga ja on praegu üli edasi jõudnute nimekirjas. Lapsena oli hirm äpu
Jutu mõte selles, kõik saavad, kui vaja, laste kasvatamisega hakkama, vajaon vaid soovi ja tahtmist (see käib kõigi ja kõige kohta siin elus) Ise tegelt seda, homode lapsendamist ei poolda, see lugu on erand, eks veri ole ikka paksm kui vesi
Minul on väga mitu toredat homost sõpra ja saan nendega isegi vist paremini läbi kui kõigi teiste meestega. Arvan, et inimesel peab olema vaba valik armastada seda, keda ta ise tahab.
Kuid viimasel ajal olen üha rohkem mõelnud, miks kõik ilusad mehed just homod on
Noore inimese küpsemiseas, mil seksuaalsed eneseotsingud ja -määratlused on sageli niigi haprad ja pikitud ebakindlusega, avanevad niiviisi uued legitiimsed võimalused noortele homokogemuse pakkumiseks.
Polegi eriti mingit õli vaja. Kui ikka riigi esipede juba minu nägemust omab Kordan siis veel, mul pole homode vastu absoluutselt mitte midagi, on aga nende tahte vastu eksisteerivat ühiskonda lõhkuda. Ma mõistan, et ajad muutuvad jne. mõistan, et mõne sajandi pärast on kõik homod, sest nii on lihtsam või toredam või geneetilisem, aga loomuliku eksistentsi aluseid võiks imho hoida natuke. Oh ja kellele siin need ameerikamaa uuringud meeldisid: Nimelt, nagu kinnitab USA Pereuuringute Instituudi ligi 20 teadusliku uurimuse analüüs, on kuni 40 protsendil juhtudel laste seksuaalseks ahistajaks homoseksuaalid. (Meenutagem: homosid on rahvastikust parimal juhul kõigest 5 protsenti.) Sellest, et laste ahistamine ja pedofiilia on homokogukonna väiksust arvestades seal ebaproportsionaalselt levinud, kirjutab arvukaile uurimustele viidates ka juuraajakiri Regent University Law Review. ehk siis, kui nüüd natuke laiemalt analyysida, siis leiab igat sorti usamaa lahedaid artikkleid, mis siin Skandinaavias eriti nagu täppe ei lähe eks. Või kui äkki läheb täppi? Iga homoseksuaalse lasteahistaja kohta tuleb psühholoog Eugene Abeli andmeil ohvreid üle seitsme korra rohkem kui heteroseksuaalse ahistaja kohta. Ei homopropagandale, olge ja elage, aga mitte minu ühiskonnas oma seksuaal instinkti minu elukogenematule ja vastuvõtlikule lapsele pähe määrides. Ehk marss marss kappi tagasi.
Ma küll ei tea kust artikli autor sellised numbrid võttis, siiani pole midagi sellist kuulnud, aga pedofiilia on väga paha asi, olen täitsa nõus, et riik võiks rohkem ressursse panna pedofiilia vastu võitlemisele ja teha karmimad karistused sellistele.
Aga enamus homosid ju ikka ei ole pedofiilid. Miks nemad abielluda ei tohi? Ja miks on Eestis õigus abielluda narkomaanidel, alkohoolikutel ja isegi vangidel? Mulle nad ka ei meeldi, ei meeldi vast enamusele. Ja mis eeskuju nad lastele annaksid? Ja mõtle, nad võivad isegi sigida ja oma väärastunud geene edasi anda. Kusjuures homode lapsed siiski ei ole enamasti homod. Ja ei ole vaja karta, et kui homodel on võrdsed õigused, siis õrnas murdeeas lapsed homoks hakkavad, see ei ole hakkamise küsimus, nii nagu sina ei saa heast peast selleks hakata, ei saa ka sinu laps. Pigem ennetavad need võrdsed õigused mõne homost murdeealise enesetapu.
ju ta nad ameerikamaalt võttis, ei mina viitsi kontrollida, muud siin toodud väited enamvähem sama kollastest allikatest ju
ja näädsa mis faktidele tuginedes sa Lizzy ytled, et õrn murdeiga ei soodusta homondust? et ka teaduslikult tõestatud viimase 2 aasta jooksul? see kas homo laps synnib homona või mitte pole ju üldsegi asja sisu, sündigu või nekrofiilina, kysimus on just nimelt oma identideeti otsivate noorukite mõjutamises. Kas on 100% vettpidav tõestus sellele, et 100% sünnitakse homoks, mitte ei kasvata? ma küll nii kindel poleks.
Tuli just meelde, et meil psühholoogia õpetaja rääkis, et gayd on kõik nö geenidefektiga.
Hetkel on mul ülimalt kahju, et ma kõik oma keskkooli konspektid prügikasti poole lennutasin (seal oli muidki teooriaid selle kohta).
Sellest geeniteemast võib lugeda pikemalt raamatust "Kuuvalgus koidikul", mis on paks ja täis teaduslikku materjali, seekord siis mitte USAst, vist oli vene autor.
Geenid on üks põhjus homodusele, seda tõestab ka fakt, et tihti on samas peres mitu omasooiharat, isegi tunnen kahte sellist tüdrukut, kellel ka õde naistest huvitatud ja ühte, kellel täditütar. Samas geenid pole ainus põhjus, on igasuguseid tegureid, mis mõjutavad seda, kas need geenid avalduvad või mitte. Näiteks tean ka sellist tüdrukut, kes on õnnelikult abielus, kuid tänu sellele, et tal üks tuttav lesbi, otsis endale ka uudishimust naise, nüüd peab mõlemat korraga. Aga point on selles, et ta tegi seda ju ikkagi vabatahtlikult. Ja sundida ju kedagi selleks ei saa. Ja kuni täie mõistuse juures olev inimene teeb vabatahtlikke otsuseis, siis mis see teiste asi on. Kui talle nii meeldib ja ta nii õnnelik on, jumala eest, las ta siis teeb. Oletame siis (mis on küll üsna ebausutav) et tänu võrdsetele õigustele abielu osas hakkavadki osad heterod bi-ks v bid homoks, aga las nad siis hakkavad. Üldiselt on homosid olnud ühiskonnas üsna kindel %, olenemata sellest, kas see on taunitud või aktsepteeritud, nii et ei maksa karta, et kõigist homo saab ja ühiskond välja sureb. Ja isegi kui kõik hakkaks homoks, küll neid lapsi ikka sünniks, ega nad sellepärast siis sigimisvõimetuks ei jää. Pigem oleks nii, et sünniks ainult väga oodatud lapsi, ja sellised "tööõnnetused" oleks olemata. Või ma ei saa aru, mida siin nii väga karta on. Keegi ei sunni ju kedagi vägisi homoks hakkama.
muidugi pole, aga niiakaua kuniks ei leita, eeldan nö halvimat ja ka vastavalt oma arvamust kujundan. imelihtne, tehku nn homod oma propagandat kuskil mujal ja kellegile teisel, mulle esitagu lihtsalt vettpidavaid fakte, mitte hülgemula mingist aga võibolla ja me ka inimesed jms. pahna. Samahästi võib hakata mingi kogukond nekrofiile nõudma abiellumist oma surnud vanaemadega, aga õnneks nii suurt ajupesu pole veel suudetud teha ning nende nn. kogukond on väiksem kui homodel. ja ikkagi ma ei mõista, miks me surume nudiste kuhugi pirita ja pärnu ranna kitsasse nurka oh kui kahju, et ma selline põikpäine olen ja ei suuda tänapäevase ilma moetrendidega kaasa minna punktist külalisele: absoluutselt õige minu arvates, homosid on sinna ca 6% lähedale rahvastikust. ainult, me iial ei tea mis saab siis, kui neid lesbist sõbrannasid maast madalast oma eeskujudena näed. mitte keegi tegelikult ei ole suutnud tõestada, et 100% yhiskonnast kindlasti pole geenialget, mis teatava soodumuse korral väljendub. muidugi ei sunni hakkama, nagu ka kedagi ei sunnita mitte millekski, aga 14 aastane võib hakata suurema tõenäosusega suitsetama kui ta sõbrad suitsetavad. seega, pigem ma väldiks homodele lapsendamise õiguse andmist - võibolla tõesti hirmust - hirmust tuleviku ees. nagu ka kurjategijaks ei sünnita ....
Mul isiklikult pole nudistide vastu midagi
Kusjuures, on olemas selline asi nagu supermehe sündroom, mis tähendab, et mees pole mitte xy, vaid on xyy - need mehed on ülimalt agressiivsed, äkilised ja muuhulgas ka meeletult viljakad. Igal juhul, nendes 99,9% on kurjategijad. Tegelikult ma sain Su mõttest aru, aga ma ei suutnud vastamata jätta. jaan'09
![]() Mirith '05 ja Melian '08
Edit: nuhjah, Myrsik unustas meldimise või sisse logimise nagu kombeks öelda
Mormelar, pole vaja minu poole suure algustähega pöörduda, tekitab ebamugavust. Ma ei oska kirjeldada, seda mida mõtlen, aga point on asjaolus, et laps kasvab eksistentsi mõttes vääras keskkonnas ning võtab sealt suure tõenäosusega omaks mingid käitumismallid. Õõva tekitab nägemus, kuidas ilma igasuguse geneetilise väärastumiseta 3 aastane poisiklutt näeb, kuidas isa nr. 1 suudleb isa nr.2-te ning mida ta sellest järeldab - usun, et ei piisa kui isa nr. 1 selgitab, et tead Juhan ma olen lihtsalt natuke defektiga, sa tseki ikka naisi. Vast ei vaidle meist keegi, et esimestel aastatel vanematelt kõige rohkem õpitakse, õpitakse hellust ka - vähemalt minu plikatirts õpib. Ühesõnaga mina oma väikekodanluses ei julgeks lasta sellisel asjal juhtuda, kuna ma ei tea, mis välja tulla võib. Muidugi kui mingi kohutav spetsialist lastepsühholoogia alal väidab, et ei juhtu 100% midagi ning suudab ka keskmise intelligentsiga inimesele selle selgeks teha, siis peab oma arusaamad ümber kujundama. Aga seniks kuni sellest pasundavad ainult kahtlase väärtusega kollased väljaanded ning homod ise, mina nii tolerantne ei ole.
noh ma ju lisasin lausa kohe terve lõigu oma posti ette, selleks, et vältida taolisi küsimusi nagu just esitasid
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist