Postitas cally123 » 28.07.10, 12:34
minime kirjutas:cally123 kirjutas:Kristin kirjutas:Annabellal nii armas pilt 
Uus Id oma-NÀost palju muutnunud (v.a see mÀrk ) aga mine tea Àkki hakatakse veel norima....Inimesi igasuguseid 
Kas te tegite uue ID kaardi? (esimene peaks kehtima ju 5 aastat? On tarvis uus teha? Ma mĂ”tlen juba sellepĂ€rast, et me reisile ja ehk kĂŒsivad ja siis ei sobi.. kuigi kehtivusaega veel on.....Aga pildil on nii 1,5 kuune 
Seaduse jĂ€rgi ei pea AGA kui laps nĂ€ost palju muutunud, siis kĂŒll.No ema ja isa silmis vast mitte nii palju kuid vÔÔras inimene peab kindlaks tegema et pildil on sama isik.Muidu vĂ”ib probleeme lihtsalt tulla(ja mina neid ei taha,sest plaanis kĂŒlmal ajal soojale maale minna)Robinil ka sai aasta-poolteist uus id kaart-sellega lĂ€heme nĂŒĂŒd tĂ€htajani vĂ€lja. Aga minu tĂŒdruk haige-öösel oksendas ja nĂŒĂŒd kĂ”ht lahti ja palavik ka vĂ€ike.Ei tea kas mingi kĂ”huviirus liikumas/vĂ”i hammastest(selline ilastaja et jube) Oksendamine ei kĂ€i nagu hammaste tuleku juurde.Oh palavaga paha haige olla.... 
Robin Robert 7.06.06
-

cally123
- perefoorumlane
-
Postitas minime » 28.07.10, 17:16
Nu me lÀhme septembri alguses reisile.. Aga ma arvan, et ei hakka uut tegema...
-
minime
-
Postitas liisuu » 29.07.10, 13:07
Plikal on ID-l 2-kuuse pilt ja ma seda kĂŒll ĂŒmber tegema ei hakka, kĂ€ib oma 5a tĂ€is ja siis teen alles uue. Laste puhul nii vĂ€ga seda nĂ€gu ei vaadata, sest ned ju kasvavad ja muutuvad ĂŒsna palju. Siiani ei tea kedagi, kellel oleks probleeme tekkinud. Me tegime ka Ida-Virumaa tuuri pĂ”hjarannikul ja Peipsi ÀÀres (pop koht see aasta vist  ). Esimene pĂ€ev olime pĂ”hjarannikul - Narva, Narva-JĂ”esuu ja ööbisime Toilas telgiga. Merevesi oli tohutult kĂŒlm, mis ei takistanud Anellel selles lausa 2x Ă€ra kĂ€ia Teine pĂ€ev rĂ€ndasime allapoole, kĂ€isime KuremĂ€el ja ööbisime UuskĂŒla RMK alal. Hommikuks olid juba sildid vĂ€ljas, et metsad on kinni. Oleks 3. ööks veel Kauksisse jÀÀnud, aga seal oli juba varem RMK ala kinni, seega kĂ€isime seal vaid ujumas ja tulime koju Ă€ra. Mees lĂ€ks tĂ€na saarde tagasi ja tuleb jĂ€rgmine nĂ€dal meile jĂ€rgi. Ehk saab siis uue Peipsi tiiru teha.
-

liisuu
-
Postitas KĂ€rdik » 30.07.10, 9:45
Me jĂ”udsime ka eile Peipsi ÀÀrest tagasi. Kahjuks jĂ€i eilseks planeeritud jahisĂ”it Ă€ra tormihoiatuse tĂ”ttu, aga noh siis ongi pĂ”hjust tagasi minna  Me ööbisime Kallaste kandis. Koju sĂ”ites saime pĂ€ris korralikku tormi, tuul tahtis auto teelt vahepeal Ă€ra viia. Muidu ma fĂ€nnan sellist ilma, aga roolis olles on suht tĂŒĂŒtu. NĂ€dalavahetusel lĂ€hen mina Aegnale telkima. Helerin jÀÀb oma isaga koju. Nii kui ma lubasin, et tulen, hakkasin seda kahetsema  Tegelikult mulle kohe ĂŒldse telkida ei meeldi. Oleks veel et lĂ€heks autoga, siis saaks auto asju tĂ€is toppida. NĂŒĂŒd tuleb kraam seljakotti kuidagi Ă€ra mahutada  VĂ€hemasti saab natuke aktiivselt seltsielu elada, selle nimel ma olen nĂ”us Ă€ra kannatama ĂŒhe öö Helerinil on juba mĂ”nda aega uus oskus. Kui kĂŒsida, et kuidas kutsu teeb, siis hakkab lÔÔtsutama nagu koer  Varem tegi auh-auh (KĂ”las: ahh-ahh) aga nĂŒĂŒd muudkui ĂŒks Ă€hkimine kĂ€ib. MĂ”ned sĂ”nad on ka tulnud: puu ja kass (ei ole kindel kas tĂ€hendusest ka aru saab). Ujumine on ka meeldima hakanud, aga seda ainult soojas jĂ€rves. Jalgupidi vees kĂ€ibka mereÀÀres ja liiva ka enam ei karda Muidu pĂ”hjarannikul lĂ€kski merevesi eelmisel nĂ€dalal pĂ€eva pealt ĂŒlikĂŒlmaks. Ăhel Ă”htul kĂ€isime veel ujumas, normaalselt soe oli. JĂ€rgmisel hommikul vaatasime netist veetemperatuure ja Stroomis nĂ€itas 6 kraadi, Pirital 7 ja KakumĂ€el ĂŒldse 4. Alguses naersime et raudselt mingi arvutisĂŒsteemi viga aga kui vett katsusime siis saime aru et ongi nii. Varbad hakkasid krampi tĂ”mbama, kui vette lĂ€ksid. No kuna mina niikunii ainult VĂGA soojas vees ujun, siis millestki ma eriti ilma ei jÀÀ 

-

KĂ€rdik
-
Postitas cally123 » 30.07.10, 10:51
No tĂ€nane öö oli totaalselt magamata-plika ainult tissi otsas oligi.Muidu juba ammu ei söö öösel ja ei tea mis nĂŒĂŒd hakkas.Kui vĂ€ga tisstama hakkab siis pean Ă€ra lĂ”petama  VĂ€ga vĂ€sitav see.... Haigus lĂ€ks ka ĂŒle-oli vist selline ĂŒhepĂ€ea oma .
Robin Robert 7.06.06
-

cally123
- perefoorumlane
-
Postitas jane23 » 30.07.10, 14:13
Just avastasin kauaoodatud kolmanda kiku Martinil 
Martin 02.05.2009
-
jane23
-
Postitas Loviise » 30.07.10, 14:19
Eile kĂ€isime niimoodi poes, et Piia muudkui kiljus kĂ€rus. Tal polnud midagi viga, lihtsalt nalja pĂ€rast kiljus, enda meelelahtuseks. Inimesed kĂ”ik vaatasid teda ja tal oli sellest veel naljakam.  Vahepeal nĂ”udis asju ka, kui riiulitel midagi nĂ€gi. Ei olegi enam nii lihtne taga poes kĂ€ia.
-
Loviise
- Moderaator
-
Postitas minukene » 30.07.10, 15:47
jane23 kirjutas:Just avastasin kauaoodatud kolmanda kiku Martinil 
KikuĂ”nne Martinile! Vast tulevad nĂŒĂŒd need kaua oodatud kikud ka jĂ€rjest Ă€ra Raul ka nĂŒĂŒd mitu pĂ€eva rahutult maganud, kuumus teeb liiga ja vĂ”ib olla hakkab kikusid juurde tulema, ĂŒleval igemed vĂ€ga paistes 
-

minukene
-
Postitas cally123 » 30.07.10, 17:43
Bella on ka hakanud oma iseloomu nÀitama.Kui miski ikka ei meeldi siis teeb ta selle kÔva hÀÀlega selgeks.. Martinile kikuÔnne  Minukene, Raul seal pildil nii sinu moodi 
Robin Robert 7.06.06
-

cally123
- perefoorumlane
-
Postitas minukene » 30.07.10, 19:03
cally123 kirjutas:Minukene, Raul seal pildil nii sinu moodi   see ju tore, kui minu moodi ka natuke  ... tegelt on kÔik poisid niiiiiiii issi moodi 
-

minukene
-
Postitas liisuu » 31.07.10, 19:41
Niih, eile see juhtuski  Anelle kukkus lĂ”uaga vastu tugitooli kĂ€etuge ja hammas on pooleks. Kohe tĂ€itsa pooleks, pikuti ĂŒlevalt alla, alumine keskmine hammas. Ega midagi teha ju ka pole, ainult lapsel on ebamugav, sest tahkeid asju sĂŒĂŒa ei saa, tassist juua ka ebamugav. TĂ€na vist enam valus pole, aga eile jorises terve Ă”htu ja öösel ka. Hammas on endiselt paigas, aga ĂŒks pool vist loksub, Ă€mm arvas, et hamba peab vĂ€lja tĂ”mbama. Vaatab, kas saab VĂ€ike-Maarjasse heale arstile aega, kui ei, siis kĂŒlastame Ă€mma, kui saarde jĂ”uame.
-

liisuu
-
Postitas crimson » 31.07.10, 21:20
Oi, kui paha kukkumine Anellel. Ennar pidevalt kukub kusagile ja praegu tal kolm muhku otsaees pluss kriimustus. Ăldse jalge ette ei vaata.
-
crimson
-
Postitas minime » 31.07.10, 21:44
me kĂ€isime ĂŒkspĂ€ev VEMBU-TEMBU maal. TĂ€itsa tore oli ja Mia Brit pidas vĂ€ga hĂ€sti vastu. PĂ”himĂ”tteliselt lĂ€ks terve pĂ€ev seal Ă€ra. Tagasi tulles olin ma jummala Ă€ra pĂ”lenud (pĂ€ikese kreemi ei pannud, sest ei arvanud, et pĂ€ike sellise ilmaga nii tugevasti vĂ”tab.. MIa Britile ka ei pannud. See sai ka pĂ€ikest basseinis ujumise ajal, nii et selg on natuke punane... Aga muidu oli igati tore.. Sulistas vees nii et jube... Ei tahtnud vĂ€lja tulla, lĂ€heks ainult kohe tagasi.. vahepeal ĂŒhes basseinis, kus ei ujuta, (olid laste vesirattad), lĂ€ks jalutama ja siis kukkus sellili vee alla.. Aga kĂ”ik korras.... midagi Ă”nneks ei juhtunud. VĂ”tsin kiiresti vĂ€lja ja siis natuke köhis aga Ă”nneks ei juhtunud midagi halba...(ptui ptui ptui). Kuid lisaks pĂ”letusele sai Mia Brit endale ka silmapĂ”letiku. JĂ€rgmine hommik oli ĂŒks silm tĂ€itsa mĂ€danikku / rĂ€hma tĂ€is, nii, et silm ei tulnud lahtigi enam... TĂ€na hommikul oli teine silm... Lapsel hommikul ikka pĂ€ris raske....Saime arstilt silmatilku, mis peaks terveks tegam... Parem on, hetkel pĂ€eval enam ei aja vĂ€lja, kuid vaatab, mis tĂ€nane öö toob. Loodame, et paremuse poole on ikka ja silmad lahti  TĂ€na kĂ€isime maal ka Kadrinas (sai vanaema sĂŒnnipĂ€eva 3 kuud hiljem Ă€ra peetud  ) , Tallinna tee on ikka nii remondis, kui veel olla saab.. Ma ei ole ammu narva mnt sĂ”itunud, aga ikkagi, korralik remont... Rakveres ka kĂ”ik remondivad... Tallinnas kĂŒll sellist tööd ei kĂ€i, vĂ€hemalt ei jÀÀ silma.... VĂ”ib olla kuskil LasnamĂ€el, et siis nad hiljem Savisaare poolt hÀÀletaksid, et nĂ€ed, tegime teile korda ja nĂŒĂŒd hÀÀletage minu poolt  Aga eks TAllinnal on raha ka otsas... TV tarvis teha ju...

-
minime
-
Postitas liisuu » 31.07.10, 22:53
Teede ehitused kĂ€ivad tĂ”esti igal pool. Peterburi maantee on ikka korralikus remondis..jĂ€lle, aga see on positiivne, sest kasutame muidu seda teed ĂŒsna palju. Ja teid pinnatakse igal pool, seda saime tunda, kui Ida-Virumaal kĂ€isime. Iga natukese aja tagant oli 30 mĂ€rk vĂ€ljas ja mees kirus, et meil pĂŒsikiiruse hoidjat pole 
-

liisuu
-
Postitas cally123 » 01.08.10, 8:04
Anellel oli siis paha kukkumine.Mu sĂ”branna laps kukkus ka vĂ€iksena ja jĂ€i esihammas tumedam, Ă”nneks ei lĂ€inud katki. Teede remont on praegu pĂ€evakorras.Minu meelest on see jĂ”hvi poole sĂ”itev tee nii ĂŒber tehtud et alguses ei saanud arugi kus sĂ”idan  Ja kuremĂ€ele 8,5 km 30km/h oli ka sĂ”ita mĂ”nus. Me lĂ€heme vist soome nĂŒĂŒd teisipĂ€eval.Vikingul hÀÀ pakkumine 750 eeq edasi-tagasi+ söök laevas.
Robin Robert 7.06.06
-

cally123
- perefoorumlane
-
|
GAMES |