Moderaator: moderaatorid
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekNii kas jutt käib sellest jah http://www.basseinikohvik.ee/. Tundub huvitav koht kuigi ma ei ole seal käinud ja nõmme piirkond veits veel võõras. Mulle sobiks küll nädala sees ja alates kella 15-st (siis saaksin tõenäoliselt autoga tulla
![]() ![]()
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekKindlad meiega liitujad on: NeiuT Cretsh Unistaja24 Roosi81 Melly Tupsunupsu22- arbuusi,jääteed Yessica17 (?) Viimati muutis Tupsunupsu22, 07.08.10, 11:46, muudetud 1 kord kokku.
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekVot ma ei tea, kas ja kuidas seda muuta saab, aga kui sa tahad teha samasugust listi nagu suure kokkutuleku teemas siis võid ju selle oma esimesse postitusse lisada. Su enda postituste juures on üleval paremas nurgas "muuda" nupp. Saad sinna juurde kirjutada toimumiskoha ja aja. Samuti saad sinna teha nimekirja ja seda täiendada nii palju kui tahad. Ma arvan, et huvilised kaks postitust suudavad ikka allapoole kerida.
PS! Sry, et omavolitsesin, aga see kapsapuder hakkas juba vaikselt närvidele käima ![]()
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulek
Njah eks ma siis vaata mis kus teha saab
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekNii mulle sobiks kuupäevaks 11 ja kellaaeg sobiks varasem a la 12...1 aga kui ikka kuumad ilmad siis jama sellisel kellaajal liigelda.
![]()
Nii minugi poolest võib kuupäevaks jääda 11nes, aga see kellaaeg on minu arvates jälle nätuke liiga keskpäevane just selle kõrvetava päikese suhtes. Kui teeks hilisema,siis nii mõnigi beebi on jõudnud juba ühe lõunaune ära tudida vms.See minu arvamus
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekMa arvan et võiksi kuupäeva paika panna ja kellaajaga on nii nagu on oleneb ju mis ilmad selleks ajaks on.Kellaaja võiks panna mõned päevad enne?
![]()
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekÄkki ikka 11-ndal ei teeks kuna siis ju teine kokkutulek plaanis ja kes tahab sinna ka minna siis peab valima hakkama
![]() ![]()
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekaa mina seda ei teadnud et teine 11 sain aru et 9-ndal
![]()
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekHallooo... teeme siis mingi muu päeva ,lõppudelõpuks on augustis ju 31 päeva. Ühe vast ikka suudetakse valida
Minul erilist vahet pole... aga nagu arvati,siis kindlasti võik see olla peale palgapäeva Kohaks siis Trummi kindlasti eks? Selle paneks siis lukku. Nii nüüd siis kuupäev ja nagu melly arvas,võime tõesti kellaaja vahetult enne päev kaks paika panna....teades juba ette,mis ilm toob Aga teeme siis veel küsitluse kes kus mis? Kes oleks meiega kindlad liitujad /tulijad????
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekMeie tulijad ja trummi meie poolt lukus
Meile sobib -20 august.Tesipäev ja neljapäev oleme trennis aga kui muud moodi ei saa eks siis tuleme otse ![]()
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekei ole eelistusi, tulen ikka
Oh lahe. Väga hea,siis paneme teid Rahel Ellisega lukku
Re: Talvelapsed 2010 Tallinna piirkonna kokkutulekMe ka tulijad Roosiga ja esmaspäevast neljapäevani sobivad kõik päevad (va siis 11 ja 20 kuupäevad)
![]() ![]()
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline