Moderaator: moderaatorid
|
Oodata on nii raske, eks ju:(...ma tahaks ka kõike ja kohe....aga eks kui mu soov nii suureks muutub, et ma ei kannata enam, siis ma võtan miskit ette:D
Mina sain oma ettepaneku 4.märts, pulmad siis juunis sel aastal !
Oodatus sai ka 5 aastat, aga nüüd on, mida tähistada Ettepanek tehti vaikselt õhtul voodis, kui panime beebsu oma kissu tudile ja siis jäime jutustama. Mees avaldas arvamust, et soovib veel pisipõnne ning seejärel sain ka pakkumise, millega loomulikult kohe nõusee jäin ![]()
Minule tuli ettepanek minu sünnipäevaks
Õhtul peale tööd tuli lilled ja tort näppus ja soovis õnne. Kuna ta pidi mu kuhugi välja viima õhtusöögile siis sättisin end ruttu ruttu valmis. Mul oli päris hämming kui me kuhugi resto juurde ei sõitnud. Tema viis mind hoopis mere äärde - sinna kus muul algab ja langes ühele põlvele
Pulmad on loodetavasti sept. 2010 ![]()
üli-üli-ülliiiii armas, palju õnne ![]()
Kuna Musike on praktiliselt iga päev natukene alkoholi pruukinud, mõni päev suti rohkem, siis eile ütles et läheb teeb sõpradega mõned õlled ja et enne järgmist palgapäeva ( 5 mai) ta rohkem ei joo. ütles et kui sõna murrab võin talle peksa anda, mina aga näitasin talle hommikul paem käe eelviimast sõrme ja ta sai aru, et kui joob siis ootan sinna sõrmust. Kuna tema tahab veel pulmade jm-ga oodata, siis on see ikka piisav põhjus et aalkoholist eemale hoida. ütleb küll et ega tal pole rahagi joomiseks, kuid see pole teda varem takistanud, sõbrad on välja teinud. Eks siis näis mis saab
bjuuti ma ju seletasin et kuna ta seda hetkel ei taha, et paari aasta pärast siis ta peab oma lubadust. Tavaliselt tal ei õnnestu lubadusi pidada ja seetõttu ei anna neid. Ja vaevalt kui ta ka lubadust murrab et sõrmuse saan, aga no väike lootus on et asi saab korda, st et veedab minuga rohkem aega ja ei joo
Re: abieluettepanekja ettepanek tehti mulle hoopis 7 juuni ning väga armas oli.Triibupüüdjate all kirjutasin sellest pikemalt
Re: abieluettepanekSeda on sealt väga lihtne leida ka
Re: abieluettepanekSel päeval pidin olema Europarlamendi valimiste komisjonis. Ja Musike oli sel õhtul alates 17.00-ist üksi kodus. Igastahes jõudsin mina eile 23.15 koju ja käisin korra netis, mees jõudis ka suti peale seda tema käis purke õhupüssist tulistamas. Koju jõudes küsis kas tahan kohe oma sünnipäeva kinki või hommikul, mul oli ükskõik ja ta andis siis kohe. Kõigepealt ulatas ta mulle punase pika karbi, mille sees oli imeilus hõbedast kett ning selle otsas valgest kivist ripats. Kui ta oli keti mulle kaela pannud ulatas punase roosiõiekujulise karbi kus sees olid hõbedast südamega kõrvarõngad, mis sobisid väga hästi kaelaketiga kokku. Peale seda saadeti mind köögist juua tooma ma ei viitsinud aga sisi ta tegi kutsika silmi ja palus uuesti. Andsin alla ja läksingi. Tagasi tulles ulatasin joogi mehele ja hakkasin kõrvarõngaid kõrva panema. Selle ajal ulatati mulle punane roosikarp millel oli roheline vars küljes. Ja öeldi et see vihjega. Ma ei saanud kohe pihta ja küsisin mis vihjega enne kui olin karbi avanud. Siis küsiti et kas ma abielluksin temaga ja mina vastasin et temaga alati. Karbis oli hõbedast sõrmus millel 5 valget kivi. Võtsin sõrmuse karbist välja ja ulatasin mehele sõnadega: "Annan sulle selle au". Tema küll kõhkles kuna ei teadnud kumba kätte panna kuid otsustas siiski parema käe sõrme panna
Nu Bjuuti oled nüüd rahul?
Re: abieluettepanekMina läksin oma viimasel puhkusereedel üle 20 aasta esimest korda oma isaga kohtuma ja veetsin toredasti oma aega temaga koos pilte vaadates ja mahla juues. Siis kui koju hakkasin minema õhtul, ütles elukaaslane, et tal on mulle üllatus(eks ma aimasin mis see on-olime just eelmine päev Viru keskuses käinud koos sõrmust valimas-valisin hõbesõrmuse valgete kivikestega). Kui koju jõudsin, nägin et mees oli terve ämbritäie minu lemmiklilli ostnud (rukililli) ja oli pannud juba liha marinaadi. Ta valmistas uhke prae, pani küünlad maha põlema, ma panin muusika mängima ja peale sööki ta siis ettepaneku tegigi.
Vot nii
Re: abieluettepanekMina olin oma kihlasõrmusest unistanud juba vähemalt kaks aastat.
Nüüd, ligi 4,5 aastat meie tutvusest, olen jõudnud kihlatud naise õnnelikku staatusesse Järgmisel päeval rändasime ümbruskonnas ringi kuni jõudsime Vihula mõisa. Jalutasime seal pargis ringi kuni leidsime väikese lehtla, kust avanes vaade pargile ja jõele - lihtsalt imeilus. Ja seal see siis juhtus Ja olles juba minu veidrustega harjunud, ütles ta muiates, et "ju siis leiaks kellegi teise" Kõige rohkem läks hinge vast see, kui ta pärast sõrmuse sõrme libistamist nentis omaette, et see on lihtsalt nii õige tunne. Et nii peabki olema Pulmad on plaanis kahe aasta pärast - st siis 2012 suvel. Tahame kihlust veidi ka nautida enne kui pulmade organiseerimise ette võtame - elu on ilus
60 postitust
• 4. leht 4-st • 1, 2, 3, 4
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline