abieluettepanek

Kõik, mida pulmadest teada vaja

Moderaator: moderaatorid

PostitusPostitas Õnnepääsuke » 24.03.09, 14:07

Oodata on nii raske, eks ju:(...ma tahaks ka kõike ja kohe....aga eks kui mu soov nii suureks muutub, et ma ei kannata enam, siis ma võtan miskit ette:D
nii palju armastust südames, mida jagada:)
Pilt

Pilt
Pilt Kihlusime 15.07.10
Kasutaja avatar
Õnnepääsuke

PostitusPostitas Rosin » 24.03.09, 14:15

Mina sain oma ettepaneku 4.märts, pulmad siis juunis sel aastal ! :D
Oodatus sai ka 5 aastat, aga nüüd on, mida tähistada :wink:
Ettepanek tehti vaikselt õhtul voodis, kui panime beebsu oma kissu tudile ja siis jäime jutustama. Mees avaldas arvamust, et soovib veel pisipõnne ning seejärel sain ka pakkumise, millega loomulikult kohe nõusee jäin :P Nüüd siis teeme plaane ja oleme sama õnnelikud edasi nagu siiani need aastad :D :D :D
Pilt
Rosin
perefoorumlane

PostitusPostitas bjuuti » 24.03.09, 14:16

Ma päris Õnnepalee uust kohe taguma ei tormaks, aga eks see teadmatus piinab enim :wink:
Kasutaja avatar
bjuuti
perefoorumlane

PostitusPostitas siisulik » 25.03.09, 12:35

minule tehti ettepanek aastavahetusel rootsi laeval,kuna rahvast oli ikkagi päris palju ja teha seda laval kõigi pilkude all,siis oli natuke piinlik-nagu filmis.Pulmapäevaks valisime sellise ilusa kuupäeva 07.08.09
Kasutaja avatar
siisulik

PostitusPostitas Kaisukott » 26.03.09, 12:30

Minule tuli ettepanek minu sünnipäevaks :)
Õhtul peale tööd tuli lilled ja tort näppus ja soovis õnne. Kuna ta pidi mu kuhugi välja viima õhtusöögile siis sättisin end ruttu ruttu valmis.
Mul oli päris hämming kui me kuhugi resto juurde ei sõitnud.
Tema viis mind hoopis mere äärde - sinna kus muul algab ja langes ühele põlvele :smt055
Pulmad on loodetavasti sept. 2010 :ingel:
Pilt

PiltPilt
Kasutaja avatar
Kaisukott

PostitusPostitas Rosin » 26.03.09, 12:42

Kaisukott kirjutas:Minule tuli ettepanek minu sünnipäevaks :)
Õhtul peale tööd tuli lilled ja tort näppus ja soovis õnne. Kuna ta pidi mu kuhugi välja viima õhtusöögile siis sättisin end ruttu ruttu valmis.
Mul oli päris hämming kui me kuhugi resto juurde ei sõitnud.
Tema viis mind hoopis mere äärde - sinna kus muul algab ja langes ühele põlvele :smt055
Pulmad on loodetavasti sept. 2010 :ingel:

üli-üli-ülliiiii armas, palju õnne :wink:
Pilt
Rosin
perefoorumlane

PostitusPostitas Kaisukott » 31.03.09, 14:59

tänud :oops:
Pilt

PiltPilt
Kasutaja avatar
Kaisukott

PostitusPostitas Printsessike » 04.04.09, 10:43

Kuna Musike on praktiliselt iga päev natukene alkoholi pruukinud, mõni päev suti rohkem, siis eile ütles et läheb teeb sõpradega mõned õlled ja et enne järgmist palgapäeva ( 5 mai) ta rohkem ei joo. ütles et kui sõna murrab võin talle peksa anda, mina aga näitasin talle hommikul paem käe eelviimast sõrme ja ta sai aru, et kui joob siis ootan sinna sõrmust. Kuna tema tahab veel pulmade jm-ga oodata, siis on see ikka piisav põhjus et aalkoholist eemale hoida. ütleb küll et ega tal pole rahagi joomiseks, kuid see pole teda varem takistanud, sõbrad on välja teinud. Eks siis näis mis saab :lol: ja ten et olen julm, kuid ehk saab korra majja :D
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Printsessike
perefoorumlane

PostitusPostitas bjuuti » 04.04.09, 13:02

Et abieluga saad korra majja? Ja kas sellisega tahad elu lõpuni koos olla?
Kasutaja avatar
bjuuti
perefoorumlane

PostitusPostitas Printsessike » 04.04.09, 17:27

bjuuti ma ju seletasin et kuna ta seda hetkel ei taha, et paari aasta pärast siis ta peab oma lubadust. Tavaliselt tal ei õnnestu lubadusi pidada ja seetõttu ei anna neid. Ja vaevalt kui ta ka lubadust murrab et sõrmuse saan, aga no väike lootus on et asi saab korda, st et veedab minuga rohkem aega ja ei joo :roll:
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Printsessike
perefoorumlane

Re: abieluettepanek

PostitusPostitas Printsessike » 28.06.09, 13:20

ja ettepanek tehti mulle hoopis 7 juuni ning väga armas oli.Triibupüüdjate all kirjutasin sellest pikemalt :D
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Printsessike
perefoorumlane

PostitusPostitas bjuuti » 28.06.09, 14:54

Seda on sealt väga lihtne leida ka :mrgreen:
Kasutaja avatar
bjuuti
perefoorumlane

PostitusPostitas Printsessike » 28.06.09, 15:54

Sel päeval pidin olema Europarlamendi valimiste komisjonis. Ja Musike oli sel õhtul alates 17.00-ist üksi kodus. Igastahes jõudsin mina eile 23.15 koju ja käisin korra netis, mees jõudis ka suti peale seda tema käis purke õhupüssist tulistamas. Koju jõudes küsis kas tahan kohe oma sünnipäeva kinki või hommikul, mul oli ükskõik ja ta andis siis kohe. Kõigepealt ulatas ta mulle punase pika karbi, mille sees oli imeilus hõbedast kett ning selle otsas valgest kivist ripats. Kui ta oli keti mulle kaela pannud ulatas punase roosiõiekujulise karbi kus sees olid hõbedast südamega kõrvarõngad, mis sobisid väga hästi kaelaketiga kokku. Peale seda saadeti mind köögist juua tooma ma ei viitsinud aga sisi ta tegi kutsika silmi ja palus uuesti. Andsin alla ja läksingi. Tagasi tulles ulatasin joogi mehele ja hakkasin kõrvarõngaid kõrva panema. Selle ajal ulatati mulle punane roosikarp millel oli roheline vars küljes. Ja öeldi et see vihjega. Ma ei saanud kohe pihta ja küsisin mis vihjega enne kui olin karbi avanud. Siis küsiti et kas ma abielluksin temaga ja mina vastasin et temaga alati. Karbis oli hõbedast sõrmus millel 5 valget kivi. Võtsin sõrmuse karbist välja ja ulatasin mehele sõnadega: "Annan sulle selle au". Tema küll kõhkles kuna ei teadnud kumba kätte panna kuid otsustas siiski parema käe sõrme panna
Nu Bjuuti oled nüüd rahul? :mrgreen:
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Printsessike
perefoorumlane

PostitusPostitas Õnnepääsuke » 29.07.10, 15:39

Mina läksin oma viimasel puhkusereedel üle 20 aasta esimest korda oma isaga kohtuma ja veetsin toredasti oma aega temaga koos pilte vaadates ja mahla juues. Siis kui koju hakkasin minema õhtul, ütles elukaaslane, et tal on mulle üllatus(eks ma aimasin mis see on-olime just eelmine päev Viru keskuses käinud koos sõrmust valimas-valisin hõbesõrmuse valgete kivikestega). Kui koju jõudsin, nägin et mees oli terve ämbritäie minu lemmiklilli ostnud (rukililli) ja oli pannud juba liha marinaadi. Ta valmistas uhke prae, pani küünlad maha põlema, ma panin muusika mängima ja peale sööki ta siis ettepaneku tegigi.
Vot nii
nii palju armastust südames, mida jagada:)
Pilt

Pilt
Pilt Kihlusime 15.07.10
Kasutaja avatar
Õnnepääsuke

PostitusPostitas Anneliestonia » 13.08.10, 22:12

Mina olin oma kihlasõrmusest unistanud juba vähemalt kaks aastat.
Nüüd, ligi 4,5 aastat meie tutvusest, olen jõudnud kihlatud naise õnnelikku staatusesse :D Kõik algas augusti esimesel nädalal kui mees teatas mulle, et nädalavahetusel läheme väikesele väljasõidule. Ta palus mul reedel töölt kindlasti õigel ajal ära tulla, et saaksime asjad kokku pakkida, koera õe juurde viia ning varakult liikvele saada. Tundes meid, siis "varakult" ei ole me kunagi suutnud midagi ära teha - ka seekord polnud erinev:D. Planeeritud kella 18:00se lahkumise asemel saime Tallinnast liikuma alles kell 20:30. Väike kõne meie üllatussihtkohta ja voila! Selgus, et oleme planeeritud õhtusöögist ilma jäänud (õnneks saime õhtusöögi järgmisel päeval, enne lahkumist siiski ära teha). Kui mees selle teate peale näost kaameks läks sain aru, et midagi on valesti ja juba aimasin, et ehk ta plaanis selleks õhtusöögiks midagi enamat kui mulle öeldi. Sihtkohta lähemale jõudes tabasin ära, et liigume Sagadi mõisa - ja oi kui ilus see mõis oli õhtuvalges! Toas ootas mind 5 punast roosi ning mehe rahulolev pilk, mis ütles, et ta on kõik detailideni läbi mõelnud.

Järgmisel päeval rändasime ümbruskonnas ringi kuni jõudsime Vihula mõisa. Jalutasime seal pargis ringi kuni leidsime väikese lehtla, kust avanes vaade pargile ja jõele - lihtsalt imeilus. Ja seal see siis juhtus :) Mees laskus ühele põlvele, võttis mu käe (pärast tunnistas, et oli googeldanud kummale põlvele laskuda ja kumba kätte sõrmus panna :lol: ) ja ütles, et armastab mind ning tahab minuga veeta oma elu ning luua pere. Ma olin juba selleks ajaks parajas pabinas ning tundus, et tema ka - kuna pärast väikest vaikust ütles ta mulle, et ma ju tean, et ta pole sõnadega eriti osav :lol: :lol: Igatahes palus ta siis mu kätt ning esimene asi mida ma kostsin oli "aga mida sa teeksid, kui ma EI ütleksin?" :lol: #-o Ja olles juba minu veidrustega harjunud, ütles ta muiates, et "ju siis leiaks kellegi teise" :lol: :P Nii palju siis Hollywoodi romantikast :)

Kõige rohkem läks hinge vast see, kui ta pärast sõrmuse sõrme libistamist nentis omaette, et see on lihtsalt nii õige tunne. Et nii peabki olema :wink: Lõpuks enam ei saanudki aru, kumb oli õnnelikum - kas tema või mina. :)

Pulmad on plaanis kahe aasta pärast - st siis 2012 suvel. Tahame kihlust veidi ka nautida enne kui pulmade organiseerimise ette võtame - elu on ilus :)
PiltPilt

PiltPilt
Kasutaja avatar
Anneliestonia

Eelmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Pulmafoorum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline