ämm läks liiale...

Suhted mehe või naise vanematega

Moderaator: moderaatorid

Re: ämm läks liiale...

PostitusPostitas Õnnepääsuke » 23.07.10, 14:15

oeh...
nii palju armastust südames, mida jagada:)
Pilt

Pilt
Pilt Kihlusime 15.07.10
Kasutaja avatar
Õnnepääsuke

PostitusPostitas mapa » 24.07.10, 8:31

Mina ka ei jätaks enam oma last ämma hoida kui ta mu lapse toitumisjuhiseid eirab.
Samuti kui kellegi teise väikesed lapsed mul külas käivad siis ma alati küsin luba enne kui midagi ostan/pakun.
Pilt
Kasutaja avatar
mapa

PostitusPostitas Liblikas » 26.07.10, 7:24

Vägagi tuttav teema, oskan vaid öelda,et hoia kindlat meelt ja endale kindlaks ;)

Meil algas samamoodi asi, isegi juba sii kui rase olin, teadis ämm kuidas kõik paremini on. Eirasin seda ja eirasin ka tema toidupakkumisi, õnneks mees toetab aga jh nüüdseks on plika meil pea 3 ja meie probleemid ämmaga aina süvenevad, nüüd pannkse minu autoriteet lapse ees korralikult kõikuma. Oleme rääkinud kuidas meie kasvatame jne et paluks mitte sekkuda jne, aga ei kõik on nagu hane selga vesi :? Seega pean külma närvi säilitama ja oma kindlat meelt hoidma. Ämmal käime harva külas, arvata võib miks!
Meie pisike preili Pilt
Käsitööblogi
Kasutaja avatar
Liblikas
Moderaator

PostitusPostitas Tipsikene » 26.07.10, 19:26

Ma tean mida sa tunned :D Mul ämm selline et annab lapsele küpsise, leiva vms kätte siis küsib alles et kas ma tohin anda. Korra ütlesin et mida sa enam küsid kui sa annad juba siis olin mina see kuri ja paha et nii ütlesin. Kord jõi õues kohvi ning laps tahtis ka maitsta ning ämm kohe seletama et see paha ja lapsed ei joo seda ning hetk hiljem küsib et kas tohib :shock: no on mõtlemine alles. Tüdruk saab mul kaheseks.
Tipsikene

PostitusPostitas marca » 27.07.10, 8:32

Meil oli sellega "lõbus" lugu - ämm toppis meie lapsele muudkui magusat ja siis mees ütles, et selle pideva magusasöömise tõttu (alla 2 aastane lutsub pulgakomme) ongi tema õe lapsed, kes ämma juures kasvavad, hüperaktiivsed. Selle peale torkas ämm, et enne olgu laps aktiivne kui mingi nohik, kes nurgas istub :shock: Palju toredaid mõtteid...
marca

PostitusPostitas Õnnepääsuke » 27.07.10, 13:49

issand küll...et siis kui lapsed on rahulikud ja mängivad vaikselt siis on nohikud v:S...eino...
nii palju armastust südames, mida jagada:)
Pilt

Pilt
Pilt Kihlusime 15.07.10
Kasutaja avatar
Õnnepääsuke

PostitusPostitas mapa » 27.07.10, 21:52

Kas nüüd oleks sobilik vahele öelda, et järgmisel hetkel kirutakse hukkaläinud noorust :mrgreen:
Pilt
Kasutaja avatar
mapa

Eelmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Ämmad-äiad

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline