Moderaator: moderaatorid
Re: ämm läks liiale...Mina ka ei jätaks enam oma last ämma hoida kui ta mu lapse toitumisjuhiseid eirab.
Samuti kui kellegi teise väikesed lapsed mul külas käivad siis ma alati küsin luba enne kui midagi ostan/pakun. ![]()
Re: ämm läks liiale...Vägagi tuttav teema, oskan vaid öelda,et hoia kindlat meelt ja endale kindlaks
Meil algas samamoodi asi, isegi juba sii kui rase olin, teadis ämm kuidas kõik paremini on. Eirasin seda ja eirasin ka tema toidupakkumisi, õnneks mees toetab aga jh nüüdseks on plika meil pea 3 ja meie probleemid ämmaga aina süvenevad, nüüd pannkse minu autoriteet lapse ees korralikult kõikuma. Oleme rääkinud kuidas meie kasvatame jne et paluks mitte sekkuda jne, aga ei kõik on nagu hane selga vesi
Re: ämm läks liiale...Ma tean mida sa tunned
Re: ämm läks liiale...Meil oli sellega "lõbus" lugu - ämm toppis meie lapsele muudkui magusat ja siis mees ütles, et selle pideva magusasöömise tõttu (alla 2 aastane lutsub pulgakomme) ongi tema õe lapsed, kes ämma juures kasvavad, hüperaktiivsed. Selle peale torkas ämm, et enne olgu laps aktiivne kui mingi nohik, kes nurgas istub
Re: ämm läks liiale...issand küll...et siis kui lapsed on rahulikud ja mängivad vaikselt siis on nohikud v:S...eino...
Re: ämm läks liiale...Kas nüüd oleks sobilik vahele öelda, et järgmisel hetkel kirutakse hukkaläinud noorust
![]()
22 postitust
• 2. leht 2-st • 1, 2
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline