Moderaator: moderaatorid
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Mulle kirjutas arst retsepti välja, et kui ravi ei tee võib tulle neerupõletik vms.
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.oh ära sa muretse nende põierohtude pärast. kindlast kirjutati sulle nitrofuratonin. need väga lahjad rohud, mulle arstid rääkinud,et need tegelikult polegi antibiootikumid ja minu ema ajal olid need veel käsimüügis ja pidi ka neid võtma raseduse ajal. ainus kõrvalmõju on,et paljudel ajab iiveldama. mina võtnud alati peale sööki ja rohkelt vett peale kaaninud.
naistearstil midagi targemaks ei saanud. emakapõhi oli nüüd ülevalpool naba 18 cm:) eitea,kas varsti lööb naba välja põieproov polnud ka päris korras ja pean nüüd esmaspäeval külvi viima ja kaalu juures 5 kg no ma ei tea,kuidas mõned sünnitajad kogu rasedusega sellise kaalu või veel vähem juurde võtavad, mul vist tuleb küll 20 ära
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.tegemist on üksjagu
täna üritasin päästa oma viimaseid kurke, et neid sisse teha. Ega sealt vist miskit asjalikku ei saanud. Vähemalt suurema osa sai eile ära purgistatud. No see pingutus pani muidugi hormoonid ka möllama.
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Mul pole lihtsalt midagi asjalikku öelda
Olen täna "üksi".. mees naabrimehe juures ja poiss magab. Hirrmus šampuse isu on KღH 16.03.2002
K&HღS 25.02.2009 ![]()
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Mul ka midagi tarka ei toimu
Tegin täna suure plaadipitsa, mis õnneks õnnestus väga hästi Ma söön ka teadlikumalt kui enne rasedust, kuigi nüüd just peaks olema see periood, kus võib patustada ja nö endale kõike lubada Tahtsingi küsida, et kuna see naba välja vupsama peaks ja kas kellegil juba vupsand on ka. Mees on mul jälle kadunud Tujukusmeeter on ikka 100% tõusnud Mees tihtipeale võtab kätest kinni, pöörab mu endale silma vaatama ja ütleb rahune, hinga !
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Naba vupsab välja täiesti erinevatel aegadel.
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Mul on ka naba teel vabaduse poole ehk on näha, et varsti vupsab välja. Nii naljakas ikka see rasedus
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.mul on naba hetkel nagu kriips, enne oli kena ümar auk
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Jah kõht on tõesti pinges ja sügeleb juba tiba. Ja ebamugav on koguaeg olla samuti
Aga täna toodi Tallinnast kaubikuga laste mängumaja, tuleb see nüüd õuele püsti panna
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Meie tegeleme hetkel lastetoa sisustamisega...seinte värvimine, siis mööbli paigutamine ning alles siis, kui tuba valmis, hakkan tõsisemalt mõtlema, et mida beebile veel osta vaja. Praegu on tegu pooleldi külalistetoa-pooleldi kolikambriga (kuna külalisi nii tihti ei käi
Ma ise loodan, et vast augustis ikka saab valmis (mees tööl ju ja mina ei hakka ise seinu värvima)
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Naba teemal - mul liigub naba kogu aeg allapoole, välja pole veel vupsanud - küllap hüppab siis välja kui beebi valmis on (nagu need praevardaga lihatükid
![]()
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Mul eelmise rasedusega naba välja ei hüpanudki.. Jäi suht tasapinnaliseks...
Mul pigem põie probleemid, ei pea kudiagi.. Nt Kui lapsega Vembu-Tembumaal batuudil hüppasin natuke siis tahab tilgad ikka püksi tulla. Nagu oleks juba vana inimene Epiduraali ka ei ole kasutanud. Eriti ei tahtnud ka seda kasutada. Tahtsin hakkama saada ilma abivahenditeta. Vett oli tarbis, et leevendada valu.. see aitas nii enam-vähem... Tahtsin lõpus vanni valutama minna, kuid sinna ma ei jõudnudki, sest sünnitus hakkas Kõht on juba korralik ees, kaalule astuda eriti ei tahaks... Söögiga natuke ikka patustanud. Viimasel ajal on Kali meeldima hakanud.. Täna korjasime maal musti sõstraid, homme läheb moosi tegemiseks. Tuleb turult vaarikaid ka juurde tuua
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.Nonii, saan ka üle pika aja sõna sekka öeldud. Hetkel veel puhkus kestab, seega netti satun üsna vähe ja siis ka vaid loen kiirelt, mis te lobisete ja kas juulikad pudenevad... Nüüd saab augustisse üle kolida... Mulle nii meeldib lugeda selle kuu teemat, kus parasjagu pudenemine toimub. Algul aprllikad, maikad ja juunikad, nüüd juba juulikuu ka läbi... Varsti äkki jõuab endale ka kohale, et ega see detsembergi enam mägede taga pole. omg.
Naba koha pealt niipalju, et mul on vist kõht terve raseduse üsna all olnud ja naba oleks nagu ebanormaalselt kõrgel...!!?? Vaikselt hakkab välja ka punnitama. Kui liibuv pluus seljas, siis mingit nabatäpikest on juba näha. Varsti viskab täitsa välja vist... Muidugi õnne neile, kes vahepeal oma värvilised uudised kätte saanud!! nii tore, nii tore!Täna käisime mehega turul ka üle pika aja. Ostsime asjad ja viisime autosse ära ja siis mina võtsin rahakoti (mehe oma
Re: Detsember 2010 päkad vol.2.
Ma just lõpetasin viimase satsi musta sõstra toormoosi tegemise ja 3 kilo punast sõstart sai ka želeeks. Üleeile ja eile konserveerisin kurke. Viimane 5 kilo kurki 25-st käis üle jõu ja läks natuke hukka.
No ma mõtlesin ka, et see kõige viimane, mida kasutan. Aga kuna mitte ei läinud ükski teine variant, siis jäigi nagu see variant. Sai vähemalt puhata natuke. Aga eks kõik peavad toimima kuda sisetunne ütleb. Ma tahaks ka nüüd sel korral ilma epiduraalita, aga eks näis.
|
|
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Klss, Ra ja 4 külalist