Mida sa arvad homoseksualismist?

Küsida võib kõike!

Moderaator: moderaatorid

Mida sa arvad homoseksualismist?

PostitusPostitas ETV poisid » 18.01.06, 21:48

Kodanike mõttealgatus EI HOMOKULTUURILE EESTIMAAL

http://www.zone.ee/no-pervo/

POOLT või VASTU ??? :twisted:
ETV poisid

PostitusPostitas Loviise » 19.01.06, 11:15

:roll: ei tekita mingeid emotsioone. minu poolest tehku, mis tahavad nii kaua kuni lapsi ei ahistata
Pilt
Pilt
Loviise
Moderaator

PostitusPostitas Kõuts_Kõverjalg » 19.01.06, 11:28

Mind nad ei häiri.
Tean paari homo ja väga toredad inimesed.
Mina oleksin isegi omasooliste abielu poolt.
Kõuts_Kõverjalg
perefoorumlane

PostitusPostitas Myrsik » 19.01.06, 11:34

olgu toredad või mitte, aga oma loomult on nad parasiidid. lapsi nad ei saa ja sellega kogu asi piirdub.
lohutan ennast sellega, et vanajumal tegi hälbe selleks, et järglastele edasiantavaid geene piirata - nii halbu omadusi kui ka häid.

nii kaua kui minu nina alla oma lõustu ei topi, elagu rahus, ehks iis pugegu kappi tagasi.
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas kati-liis » 19.01.06, 12:27

Myrsik kirjutas:olgu toredad või mitte, aga oma loomult on nad parasiidid. lapsi nad ei saa ja sellega kogu asi piirdub.
lohutan ennast sellega, et vanajumal tegi hälbe selleks, et järglastele edasiantavaid geene piirata - nii halbu omadusi kui ka häid.

nii kaua kui minu nina alla oma lõustu ei topi, elagu rahus, ehks iis pugegu kappi tagasi.

Nii julmalt kohe. Mina pole poolt ega vastu. Täiesti erapooletu. Ka minul on iseloomu omadusi mis teistele eriti peale ei lähe, mis siis. Kas peaks ka kappi pugema?? Siis oleks terve inimkond kapis. :twisted:

Veidi tolerantsust inimesed
kati-liis

PostitusPostitas põrguingel » 19.01.06, 12:28

igaühe oma asi kuidas ja kellega nad oma elu elavad.. mind nad igatahes ei häiri
Pilt
Kasutaja avatar
põrguingel

PostitusPostitas Mai Põrnikas » 19.01.06, 12:44

minu arust on ka palju heteropaare, kes lapsi ei saa/ei taha, ilmselt on siis nemad ka parasiidid? minu arust on homode hulgas välja palju kenasid ja väga andekaid inimesi, minul just on vahel lausa kahju, et nende ilusad ning andekad lapsed jäävad sündimata. ja pealegi, minu arust ei ole homoks olemine pärilik....
Liisbet 05.10.1994
Ekke Jakob 01.03.2004
Toomas 24.02.2009
Mai Põrnikas
perefoorumlane

PostitusPostitas Myrsik » 19.01.06, 13:18

kati-liis: aga taheti ju arvamust :) julm või mitte, ma panin kirja, ilma küsimata kellegile näkku kraaksuma ju ei lähe.
enivei Freddy Mercury oli ju ka tavaline pederast, aga geniaalne.

tolerantsus tolerantsuseks, aga homoseksualism kui selline on ja jääb eksisteerivast ühiskonnast eemale - homondus ei saa eksisteerida ilma normaalse ehk siis hetero ühiskonnata - juba see näitab, et tegemist on kõrvalekaldega.
kui ta toimiks eraldi, jumal temaga, aga ilma vastassugupoolteta ei saa olla ka homosid, seega on tegu psüühilise vms. häirega, sestap on asi normaalsusest pisut kaugel. olete nõus?
edasi minnes - igasugune ühiskond ja selle tavad mõjutavad vähemal või rohkemal määral ühiskonna liikmeid - mott - keegi ei saa vastu vaielda - keegi ei kujuta paljaste rindadega tänaval patseerimist ette siin eestimaal, aga Uus-Guineas on see nii loomulik, et ebaloomulik oleks ülakeha katta.

Seega mina ei taha, veelkord ei taha, et minu laps näeks/kuuleks päevast päeva homoseksuaalsusest kui normaalsest nähtusest ühiskonnas. Sel lihtsalt põhjusel, et see ei ole normaalne nähtus, vaid jumal teab, mis põhjusel kõrvale kaldumine inimkonda edasiviivast eksistentsist.

Kati-Liis: homoseksuaalsus ei ole iseloomu omadus ;) vaid seksuaalne orientatsioon - vähemalt hetero seksuaalsus küll ei ole iseloomu omadus - mind nii koolis ei õpetatud igatahes, kuid mine sa tea - uuem aeg ju tulekul.

Mai Põrnik: jah, heteropaarid, kes ei saa lapsi omavad mingit haigust? ei viljastu jms. Need kes lihtsalt ei taha, et ala ****** mul seda keppi kaela vaja on - edu neile parasiitidele - tore, et tehti pensionisambastik, muidu pidanuks meie lapsed nende vanaduspõlve ja podagra kinni plekkima.
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas ene » 19.01.06, 13:44

Kui oleks vaja hääletada, kas poolt või vastus, siis mina hääletaksin poolt. Olgu neil kõrvalekalle seksuaalses orientatsioonis või mis iganes, fakt on see, et nad on ka inimesed, kes ona samasugused nagu iga teine hetero. Ja ka neil peavad olema omad õigused ja nad peavad nende eest seisma, sest muidu neid lihtsalt ei aksepteeritaks, sest siisn maailmas kardetakse kõike, mis pole tavaline ja mis ei allu üldsuse põhimõtetele. Igalühel oma kiiksud ja pigem ma tauniks nii mõndagi nö normaalse inimese harjumust, suundumust, tava jne jne. ja mille mina nö kappi saadaks.
Kristjan 29.12.2004
Artur 21.09.2007
ene
perefoorumlane

PostitusPostitas Kalli » 19.01.06, 16:06

Myrsik, märkad sarnasust sõnades pederastia ja pediaatria? Esimene nagu ka teine ei ole kuidagi seotud omasooliste eelistamisega.

Mina leian, et omasooeelistamine on samamoodi haigus nagu näiteks skisofreenia. Skisofreeniaga inimesed võivad ka olla väga toredad ja kenad ja üldiselt oma eluga rahul. Võib isegi olla, et skisofreeniaga inimene on oluliselt õnnelikum, kui ühiskonna mõistes terve inimene ja ravimine (st "reaalsusse tagasi toomine") teeks ta ainult õnnetuks inimvareks. Kumbki haigus ei tulene ainult bioloogilistest muutustest. Selle asemel, et mõelda, kuidas haigeid inimesi silma ja kõrva alt ära saada või kuidas nendest rääkima peaks, tuleks mõelda, miks on tänapäeva maailmas peaaegu igal inimesel psüühilisi probleeme ja miks on haigusesse põgenenud inimesed õnnelikumad, kui "terved". Ja mida saaks teha, et elu ja inimesed oleks vabatahtlikult rohkem sellised nagu me tahaksime.
Kalli

PostitusPostitas tasku » 19.01.06, 16:37

MInu poolest abiellugu ja tehku mis iganes pähe tuleb, palun ainult ärge muretsege mingil moel lapsi. Kuidas see "teatud vanusesse"jõudnud laps peaks oma sõpradele selgitama,
"Olen normaalne ainult et mu vanemad on oma soo ihaldajad!!! :oops: "
Ma arvan, et neid tõelisi sõpru on ikka nii vähe kes temaga veel läbida tahavad Lapspõlves kindlasti.
tasku
perefoorumlane

PostitusPostitas Myrsik » 19.01.06, 17:24

kalli: olen sinuga nõus :)
Myrsik
perefoorumlane

PostitusPostitas kristel :) » 19.01.06, 21:10

tean üht paari poisse, kes lasid ühel tibil neile raha eest lapse sünnitada. Tütre said. Paeguseks juba "puberteet" Tüdruku sõnad:
"Milleks mulle ema, kui mul on kaks fantastilist isa?"
kristel :)

PostitusPostitas kati-liis » 19.01.06, 21:14

Mina jälle arvan, kui NENDE laste vanemad, nende siis, kes ei soovi homoseksualistide lastega suhelda, oleks sallivamad, siis ei tekiks ka homoseksualistide lastel probleeme suhtlemisega.

Samas kui juba on homoseksualistid nö kapist välja toodud, ehk peaksime õppima koos eksisteerima. Suhtlemine ja teadmine, et selline nähtus on olemas, ei tee ju veel kedagi homoks või sunniks orientatsiooni muutma.

Myrsik: Oma näitega, ei tahtnud ma öelda, et homodeksuaalsus on iseloomuomadus. Paraku on meis kõigis midagi , mis teistele ei meeldi. Ja sellega tuleb leppida. Sellist näidet oli kõige kergem tuua lihtsalt.
kati-liis

PostitusPostitas alicever » 19.01.06, 21:35

ma olen poolt, et inimesed saaksid tunda end täpselt nii nagu tahavad, aga vastu sellele, et nad võiksid ka abielluda...
Kasutaja avatar
alicever

Järgmine

MÄNGUD
MILJONIMÄNG

GAMES

Mine Anonüümne foorum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline